ATEN US221A-A7 (KVM) tastatūras/video/peļu pārslēgšanas mehānisms Melns, Pelēks

Ražotājs: ATEN

Modelis: US221A-A7

EAN: 5711783793809

ATEN US221A-A7 KVM pārslēgvārds ir daudzfunkcionāls un praktisks ierīce, kas izstrādāta, lai uzlabotu jūsu datora iekārtu. Ar tās eleganto melno un pelēko krāsu kombināciju, tā nemanāmi iekļaujas jebkurā vidē. Šis KVM pārslēgvārds ļauj kontrolēt divus datorus, izmantojot vienu tastatūru un peles paliktni, padarot to ideālu vairāku uzdevumu veikšanai vai pārslēgšanai starp sistēmām.

Ar trim USB 2.0 portiem jūs varat viegli savienot savus perifērijas ierīces ar KVM pārslēgvārdu, vienkāršojot darba vietu un izslēdzot vajadzību pēc vairākiem kabeļiem. Tastatūras un peles porti ir saderīgi ar USB savienojumiem, nodrošinot bezšuvju integrāciju ar esošajām ierīcēm.

ATEN US221A-A7 KVM pārslēgvārds ir izstrādāts ērtību nolūkā, ar 1,8 metru garu kabeli, kas nodrošina elastību ierīkošanas vietā. Tas arī piedāvā montāžas iespēju uz statīva, ļaujot jums viegli to uzstādīt servera statīvā.

Darba temperatūrai svārstoties no 5 līdz 40 grādiem Celsija un uzglabāšanas temperatūras diapazonam no -20 līdz 60 grādiem Celsija, šis KVM pārslēgvārds ir izturīgs pret dažādām apkārtējām vides apstākļu ietekmēm. Papildus tam, tas darbojas relativās mitruma apstākļos no 0 līdz 80 procentiem, nodrošinot optimālu veiktspēju dažādu mitruma līmeņu apstākļos.

Nemanāmi pārslēdzieties starp datoriem un uzlabojiet savu produktivitāti, izmantojot ATEN US221A-A7 KVM pārslēgvārdu. Tā funkcionalitāte, eleganto dizainu un saderība padara to par izcilu papildinājumu jebkuram datoru iestatījumam.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €23.04

Veikals Nosaukums Cena
www.pc21.fr

www.pc21.fr

ATEN US221A-A7 (KVM) tastatūras/video/peļu pārslēgšanas mehānisms Melns, Pelēks €23.04

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Displejs
Iebūvēta displeja
Savienojamība
USB 2.0 pieslēgvietu skaits 3
Peles pieslēgvietas tips USB
Tastatūras pieslēgvietas tips USB
Datoru skaits 2
Dizains
Kabeļa garums 1,8 m
Produkta krāsa Melns, Pelēks
Statņa montāža
Ārējās vides apstākļi
Darbības relatīvā mitruma amplitūda 0 - 80 %
Uzglabāšanas temperatūras amplitūda (T-T) -20 - 60 °C
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) 5 - 40 °C
Ilgtspēja
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Svars&dimensijas
Svars 54 g