Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: BPB001BTBK

EAN: 0745883797295

Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Power Bank ar USB power delivery un ātras uzlādes funkcijām ir lieliska izvēle, ja vēlaties uzlādēt savas ierīces ikdienas lietošanai. Šis melnais power bank no Belkin ir aprīkots ar diviem USB izejas portiem, kas ļauj uzlādēt divas ierīces vienlaicīgi. Ar USB Type-C un Type-A izejas portiem šī power bank var uzlādēt visu veidu ierīces, padarot to par universālu lādētāju.

Ar baterijas jaudu 10000 mAh šis power bank nodrošina pietiekamu enerģijas krājumu, lai uzlādētu vairākas ierīces bez atkārtotas uzlādes. Turklāt, ar 18 W kopējo izejas jaudu un ātrās uzlādes funkcijām, šis power bank nodrošina ātro uzlādi savām ierīcēm, kas ir ļoti ērti un ātri.

Šis power bank ir ļoti portatīvs un viegli pārnēsājams, jo tas ir tikai 16,5 mm augsts, 74,6 mm plats un 143,5 mm dziļš. Tas tā arī ir radīts, lai noņemtu aizdomas par iespēju, ka tas varētu kaitēt jūsu gulēšanai. Tas ir ideāls, ja jums ir nepieciešams papildu enerģijas avots, kad esat ceļojumā vai atrodaties prom no skābekļa avota.

Lai nodrošinātu maksimālu lietotāju ērtību, šis power bank ir aprīkots ar LED indikatoriem, kas ļauj ērti un viegli izsekot tā uzlādes un izlādes statusam. Tas ir arī aprīkots ar izslēgšanas/ieslēgšanas slēdzi, kurš liek jums viegli kontrolēt, kad un cik ilgi tā strādā.

Kopā ar power bank tiek piegādāts USB Type-C kabelis (0,15 m), kas ļauj ātri un ērti uzlādēt power bank, lai jūs varētu būt gatavi savam nākamajam piedzīvojumam. Tas ir ļoti elegants un moderns, tāpēc to ērti var nēsāt kabatā vai somā.

Turklāt, šis charger ir kompatibls ar visām ierīcēm, padarot to par universālu lādētāju jebkurā situācijā. Ja meklējat augstas veiktspējas power bank, kas ļauj jums uzlādēt visas savas ierīces ceļā, Belkin BOOST↑CHARGE 10000 mAh Power Bank ir ideāls variants.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €42.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Зарядные устройства (Power Banks) Belkin Powerbank 10k MAH 18W -BPB001btBK - OReol.eu €42.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
USB C-veida pieslēgvietu daudzums 1
USB A izejas porti 1
Ievades interfeiss USB Veids-C
Darbības rādītāji
USB barošanas padeve
Ātrā uzlāde
Baterijas performance 10000 mAh
Uzlādes avots USB
Dizains
LED indikatori
Forma Taisnstūris
Integrēts on/off slēdzis
Lādētāju saderība Universāls
Produkta krāsa Melns
Vienlaicīgi savienoto ierīču skaits (maks) 2
Enerģijas pārvaldība
Kopējā izejas jauda 18 W
Svars&dimensijas
Kabeļa garums 0,15 m
Augstums 16,5 mm
Dziļums 143,5 mm
Platums 74,6 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi USB Veids-C
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85078000