Belkin BoostCharge 5000 mAh Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: BPZ001BTBK

EAN: 0745883799152

Belkin BoostCharge 5000 mAh Melnais powerbankis ir kompakts un viegls, kas to padara par ideālu risinājumu uzlādei jebkurā vietā. Šis powerbankis var uzlādēt jūsu ierīci vairākas reizes pirms tam, kad pati savs baterijas lādējums būs nepieciešams.

BoostCharge 5000 mAh Black powerbankis darbojas ar USB Type-A un USB Type-C portiem, un tas ir izstrādāts, lai darbotos ar visiem USB Type-C ierīcēm. Tā ir aprīkots arī ar LED indikatoriem, kas padara to viegli saprotamu un viegli lietojamu. Powerbankim ir integrēts on/off slēdzis, kas ļauj jums kontrolēt, kad tā ir ieslēgta un kad ir jātērē baterijas jauda.

Belkin BoostCharge 5000 mAh Black powerbankis ir izgatavots, ņemot vērā izturību un ikdienas lietošanu. Tas ir aprīkots ar solārās uzlādes iespējām, kas to padara par lielisku risinājumu, ja nav pieejams enerģijas avots. Iepakojumā ir iekļauts arī USB Type-A - USB Type-C kabelis, kas ir 0,3 metrus garš un ļauj ērti uzlādēt ierīci.

BoostCharge 5000 mAh Black powerbankis ir izgatavots no izturīga melna korpusa, kas nodrošina, ka tas iztur ikdienas nodilumu. Powerbankis ir taisnstūra formā un tam ir vienlaicīgi savienošanas iespējas līdz 2 ierīcēm. Kopējā izejas jauda ir 12 W, kas padara to par spēcīgu uzlādes iespēju jūsu ierīcēm. Tas arī darbojas ar USB Type-C interfeisu, kas padara uzlādi vieglu un ērtu.

Kopumā Belkin BoostCharge 5000 mAh Black powerbankis ir lielisks produkts tiem, kas vēlas efektīvu un uzticamu uzlādes risinājumu. To var izmantot gan ārpus telpām, gan mājās vai birojā, un tas ir viegli pārnēsājams, piedāvājot vieglu un ērtu ladēšanas iespēju jebkurā situācijā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €31.50

Veikals Nosaukums Cena
azerty.nl

azerty.nl

Belkin BoostCharge - Play Series €31.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
USB C-veida pieslēgvietu daudzums 1
USB A izejas porti 1
Ievades interfeiss USB Veids-C
Darbības rādītāji
Baterijas performance 5000 mAh
Uzlādes avots Solārs
Dizains
LED indikatori
Forma Taisnstūris
Integrēts on/off slēdzis
Lādētāju saderība Universāls
Produkta krāsa Melns
Vienlaicīgi savienoto ierīču skaits (maks) 2
Enerģijas pārvaldība
Kopējā izejas jauda 12 W
Svars&dimensijas
Kabeļa garums 0,3 m
Svars 172,4 g
Augstums 25,4 mm
Dziļums 114 mm
Platums 67,8 mm
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi USB Type-A - USB Type-C
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85078000