Belkin BoostCharge 5000 mAh Bezvadu lādēšana Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: BPD004BTBK

EAN: 0745883841417

Belkin BoostCharge 5000 mAh beļģu uzlādes baterija ir ideāls piederums tiem, kas vēlas, lai viņu mobilie ierīces būtu uzlādētas un gatavas lietošanai jebkurā laikā. Šajā baterijā ir 5000 mAh akumulatora jauda, kas nodrošinās pietiekami daudz enerģijas jūsu viedtālruņa vai citu mobilās ierīces vairākiem uzlādēšanas cikliem.

Ar ātrās uzlādes un bezvadu uzlādes atbalstu šī baterija ir ļoti ērta, lai ātri un bezvadu veidā uzlādētu savas ierīces. Uzlādes avots ir USB Veids-C ports, kas ir saderīgs ar plašu klāstu ierīču. Kabeļa garums ir 1 metrs, kas dod jums brīvību, kur novietot savu ierīci.

Dizainā šī baterija ir ļoti pārnēsājama un viegli lietojama. Tās LED indikatori parāda baterijas līmeni un produkta krāsa ir melna, kas piemērojas vairumam viedtālruņu modeļiem. Tāpat tā ir saderīga ar mobilajiem tālruņiem un viedtālruņiem un var uzlādēt vienu ierīci vienlaicīgi. Turklāt, jūs varat uzlādēt strāvas banku un savienoto ierīci vienlaicīgi.

Iepakojums ietver USB Veids-C līdz USB Veids-C kabeli, kas var tikt izmantots, lai uzlādētu strāvas banku vai jūsu ierīces. Šajā baterijā ir jaudas aizsardzības funkcijas, kas novērš pārlādi un nodrošina bezvadu uzlādes jaudu 7,5 W un porta 1 izejas jaudu 10 W.

Šai baterijai ir ieejas interfeiss USB Veids-C, kas veicina vieglu uzlādi un datu pārsūtīšanu. Iepakošanā ir viena strāvas banka uz katru paku.

Kopumā Belkin BoostCharge 5000 mAh bezvadu uzlādes strāvas banka ir uzticams un funkcionāls aksesuārs, kas garantē, ka jūsu mobilie ierīces paliek uzlādētas jebkurā vietā. Tas piedāvā ātru uzlādi, bezvadu uzlādi un jaudas aizsardzības funkcijas, visu pārklājot ar pārnēsājamu un glītu dizainu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €74.91

Veikals Nosaukums Cena
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Belkin BoostCharge 5000 mAh Recharge sans fil Noir €74.91

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Ievades interfeiss USB Veids-C
Darbības rādītāji
Ātrā uzlāde
Bezvadu lādēšana
Baterijas performance 5000 mAh
Uzlādes avots USB
Dizains
LED indikatori Baterijas līmenis
Strāvas banka (power bank) un ierīce lādējas vienlaicīgi
Lādētāju saderība Mobilais tālrunis/viedtālrunis
Produkta krāsa Melns
Vienlaicīgi savienoto ierīču skaits (maks) 1
Enerģijas pārvaldība
Jaudas aizsardzības apraksts Pārlāde
Bezvadu uzlādes jauda 7,5 W
Porta 1 izejas jauda 10 W
Svars&dimensijas
Kabeļa garums 1 m
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi USB Type-C - USB Type-C