Sandberg 320-42 ārējais akumulators Litija polimērs (LiPo) 20000 mAh Melns

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 320-42

EAN: 5705730320422

Sandberg 320-42 ārējais akumulators Litija polimērs (LiPo) ar 20000 mAh kapacitāti ir ideāls aksesuārs mūsdienīgai mobilitātei. Šis melnā krāsas akumulators ir viegls un kompakts, kas padara to par viegli lietojamu un pārnēsājamu. Ar USB uzlādes avotu šis akumulators būs ērti uzlādējams, ne tikai no datora vai lādētāja, bet arī no citām ierīcēm ar USB izvadi.

Litija polimēra akumulatora tehnoloģija nodrošina augstu jaudu un ilgstošu darbības laiku. Ar akumulatora ietilpību 20000 mAh, varēsiet uzlādēt savas mobilās ierīces vairākas reizes, nodrošinot nepārtrauktu enerģijas padevi. Ieejas un izejas spriegums ir 5 V, un ieejas strāva ir 2 A, kas ļauj ātri un efektīvi uzlādēt jūsu ierīces.

Akumulatora izejas ports ir aprīkots ar diviem USB A izejas portiem, katram ar izejas strāvu 2,4 A. Tas ļauj jums vienlaicīgi uzlādēt divas ierīces. Turklāt, šis akumulators ir saderīgs ar dažādām ierīcēm un ir universāls lādētājs, kas būs piemērots gan viedtālruņiem, gan planšetdatoriem, gan citiem USB uzlādējamajiem ierīcēm.

Sandberg 320-42 ir aprīkots arī ar LED indikatoriem, kas ļauj jums viegli uzzināt akumulatora uzlādes līmeni. Tā forma ir taisnstūrveida, kas ir ergonomiska un viegli lietojama. Akumulatora svars ir tikai 420 g, tāpēc tas var tikt viegli pārnēsāts jebkurā vietā, nodrošinot jums enerģijas rezervi, kad tas ir vajadzīgs.

Sandberg 320-42 ārējais akumulators ar 20000 mAh kapacitāti un melno krāsu ir uzticams un praktisks papildinājums jebkurai mobilitātes situācijai. Iespējams, viens no lielākajiem priekšrocībām ir tas, ka tas piegādāts ar micro-USB kabeli, kas ērti savieno akumulatoru ar ierīci. Ar šo akumulatoru jūs nekad nesabojāsit savas ierīces ar pārāk zemu vai pārāk augstu spriegumu, jo ieejas un izejas spriegums ir optimāli pielāgoti.

Šis Sandberg ārējais akumulators ir ideāls līdzeklis, lai baudītu ilgāku baterijas darbības laiku un nodrošinātu enerģiju savām mobilajām ierīcēm ar augstu kvalitāti un uzticamību. Ar vienlaicīgas uzlādes iespēju, kompaktu dizainu un universālo savienojumu, tas ir lielisks piederums jebkurai ceļojumam, darbam vai ikdienas lietošanai.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €22.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Зарядные устройства (Power Banks) Sandberg Saver 20000 - OReol.eu €22.00
eltek.lv

eltek.lv

Powerbank Sandberg Saver 320-42 20000mAh €22.31

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
USB A izejas porti 2
Ievades interfeiss Micro-USB
Darbības rādītāji
Baterijas performance 20000 mAh
Baterijas tehnoloģija Litija polimērs (LiPo)
Uzlādes avots USB
Dizains
LED indikatori
Forma Taisnstūris
Lādētāju saderība Universāls
Produkta krāsa Melns
Vienlaicīgi savienoto ierīču skaits (maks) 2
Enerģijas pārvaldība
Porta 2 izejas strāva 2,4 A
Porta 1 izejas strāva 2,4 A
Izejas spriegums 5 V
Ieejas strāva 2 A
Ieejas spriegums 5 V
Svars&dimensijas
Svars 420 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 450 g
Iepakojuma augstums 240 mm
Iepakojuma dziļums 70 mm
Iepakojuma platums 140 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi Micro-USB
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85078000