Braun Series 3 310BT Sietiņa skuveklis Trimmeris Melns, Zils

Ražotājs: Braun

Modelis: 276425

EAN: 4210201276425

Izbaudi precīzu un ērtu skūšanos ar Braun Series 3 310BT Sietiņa skuvekli Trimmeri. Šis vīriešu skuveklis no zināmā ražotāja Braun ir aprīkots ar daudzām lietderīgām funkcijām, lai nodrošinātu vislabāko rezultātu.

Viena no šī skuvekļa priekšrocībām ir tā baterijas tehnoloģija - Niķeļa-metāla hidrīda baterija. Ar šo jaudas avotu skuveklis ir gatavs darbam, un tā pilnīga uzlāde aizņem tikai 1 stundu. Pateicoties tam, vari izbaudīt nevainojamu skūšanās pieredzi līdz pat 30 minūtēm nepārtrauktas darbības laikā. Turklāt, ātrā uzlādes funkcija nodrošina ārkārtīgi ātru uzlādes procesu, ja ir steidzami jāizmanto skuveklis.

Šajā Braun Series 3 310BT skuveklī ir arī praktiski LED indikatori, kuri parāda tās uzlādes stāvokli. Tu vienmēr būsi informēts par tās enerģijas līmeni. Produkta krāsa ir melna un zila, kas piešķir tam modernu un stilīgu izskatu. Turklāt šis skuveklis ir mazgājams un ūdensnecaurlaidīgs, tādēļ to var viegli tīrīt un lietot pat vannasistabā, nepiekļaujoties skuvekļa izturībai un kvalitātei.

Šis skuveklis ir izveidots, lai nodrošinātu augstas kvalitātes skūšanas pieredzi. To raksturo sietiņa skuvekļa skūšanas sistēma, kas nodrošina gludus un precīzus rezultātus. Turklāt, skuveklī ir iebūvēts trimmeris, kas ļauj veidot precīzus kontūru līnijas un piešķirt apdullinātu finišu. Arī skuvekļa galviņu/asmeņu skaits ir 3, tas nozīmē, ka vari pielāgot skūšanas intensitāti pēc savām vēlmēm.

Braun Series 3 310BT skuveklis arī piedāvā bārdas blīvuma regulēšanu, lai vari kontrolēt, kādā līmenī vēlies savu bārdu sablīvēt. Tas ir ērts un vienkārši lietojams skuveklis, kas nodrošina pārdomātu un efektīvu skūšanās pieredzi.

Iesaisties Braun Series 3 310BT skaistā un gludā skūšanā, iegādājoties šo augstas kvalitātes skuvekli, kas ir izveidots, lai apmierinātu arī visprasīgākos lietotājus.


4 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €72.00

Veikals Nosaukums Cena
www.tet.lv

www.tet.lv

Skuveklis Braun Series 3 Shave&Style 310BT €72.00
balticdata.lv

balticdata.lv

Braun Series 3 Shave&Style 310BT Blue €77.95
oreol.eu

oreol.eu

Бритвы Braun Series 3 Shave&Style 310BT - OReol.eu €81.00
eltek.lv

eltek.lv

Golarka Braun Series 3 Shave&Style 310BT €87.65

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Izgaismojošie elementi
Baterija zema indikators
Darbības rādītāji
Bārdas blīvuma regulēšana
Skuvekļu galviņu / asmeņu skaits 3
Trimmeris
Skūšanas sistēma Sietiņa skuveklis
Dizains
LED indikatori Uzlāde
Ūdensnecaurlaidīgs
Mazgājams
Produkta krāsa Melns, Zils
Enerģijas pārvaldība
Ātrā uzlāde
Uzlādes laiks 1 h
Darbības laiks 30 min
Baterijas tehnoloģija Niķeļa-metāla hidrīda (NiMH)
Jaudas avots Baterija