Lindy 35343 audio kabelis 10 m RCA Antracīts

Ražotājs: Lindy

Modelis: 35343

EAN: 4002888353434

Lindy 10M DIGITĀLA AUDIO KABELIS, CROMO LINE ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas baudīt augstas kvalitātes audio, nesamazinot veiktspēju. Šis audio kabelis ir krāsots eleganta antracīta krāsā un izgatavots no augstas kvalitātes vara kabeļa materiāliem, nodrošinot maksimālu izturību un veiktspēju.

Ar 10 metru garumu šis kabelis sniedz elastību un ērtību, padarot to viegli savienojamu ar ierīcēm, pat ja tās atrodas tālu viena no otras. Konektorus veido kontakti pārklāti ar zeltu, kas nodrošina labāku vadītspēju un signāla pārraidi, kā arī ilgmūžību.

Lindy 10M DIGITĀLA AUDIO KABELIS, CROMO LINE ir aprīkots ar taisna veida konektoriem un 28 AWG vada izmēru, padarot to ideālu izvēli vieglai savienojamībai un lietošanai bez pētījumiem. Kabeļa jaku izgatavo no termoplastiskā elastomēra (TPE), nodrošinot lielāku pretestību pret nolietojumu un vecumu, un elastību.

Funkcionāliem apstākļiem, šis kabelis ir izstrādāts, lai darbotos efektīvi temperatūrā no -20 līdz 80 grādiem Celsija, savukārt uzglabāšanas temperatūras amplitūda svārstās no -25 līdz 85 grādiem Celsija. Tas padara to par ideālu izvēli lietošanai dažādos apstākļos, nesamazinot veiktspēju.

Lindy 10M DIGITĀLA AUDIO KABELIS, CROMO LINE ir viegli pakojojams un pārvadājams, pateicoties tā Polietilēna maissa veidam un 3mm kabeļa diametram. Taču tas nesamazina tās rokasgrāmatas svarīgumu Harmonizētās sistēmas (HS) kodam 85189000 un RoHS ilgtspējas sertifikātiem. Tas patiešām ir augstas kvalitātes un drošības standartiem atbilstošs produkts.

Kopumā Lindy 10M DIGITĀLA AUDIO KABELIS, CROMO LINE ir lieliska izvēle jebkuram, kurš vēlas baudīt augstas kvalitātes audio, neradot nekādu ietekmi uz izturību, elastību vai ērtību.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €19.20

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Lindy 35343 audio cable 10 m RCA Anthracite €19.20

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Plug and Play
AWG vada izmērs 28
Jakas materiāls Termoplastiska elastomēra (TPE)
Kabeļa materiāls Varš
Produkta krāsa Antracīts
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 RCA
Savienotājs 1 RCA
Kabeļa garums 10 m
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Ārējās vides apstākļi
Uzglabāšanas temperatūras amplitūda (T-T) -25 - 85 °C
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) -20 - 80 °C
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Polietilēna maiss
Kabeļa diametrs 3 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85189000