Lindy 35671 audio kabelis 2 m 2 x RCA Melns, Sarkans, Balts

Ražotājs: Lindy

Modelis: 35671

EAN: 4002888356718

Lindy Audio Extens.2xPhono Stereo 2m ir ideāla risinājums tiem cilvēkiem, kas vēlas paplašināt savu audio ierīču darbības radiusu. Šis audio pagarinājuma kabelis ar 2 metru garumu piedāvā lielisku elastību un ērtības lietošanā. Produkts ir pieejams melnā, sarkanā un baltā krāsu kombinācijā, kas padara to vizuāli pievilcīgu.

Kabelis ir aprīkots ar 2 x RCA savienotājiem, no kuriem vienā galā ir vīriešu savienotājs, bet otrais galā sieviešu savienotājs. Abi savienotāji ir taisnstūra formāta, nodrošinot ciešu un drošu pieslēgšanos. Vīriešu savienotāju ieteicams ievietot audio ierīces audio izvades portā, savukārt sieviešu savienotāju vajadzētu savienot ar ierīces jack galu.

Šis audio pagarinājuma kabelis nodrošina lielisku audio veiktspēju ar samazinātu signālu zudumu un troksni. Tas ir ideāli piemērots lietošanai mājas izklaides sistēmās, nodrošinot vieglu un bezproblēmu veidu audio ierīču darbības radiusa paplašināšanai. Turklāt produkts ir HS kodēts, kas iedod tam starptautisku standartu klasifikācijai un atpazīšanai.

Kopumā, ja jums ir nepieciešams audio pagarinājuma kabelis, kas ir uzticams, izturīgs un nodrošina iespaidīgu audio veiktspēju, Lindy Audio Extens.2xPhono Stereo 2m ir lieliska izvēle, ko varat ņemt vērā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €3.37

Veikals Nosaukums Cena
25n.de

25n.de

Lindy | Premium Audiokabel (Cinch), Stecker/Buchse, 2m | Lindy | 35671 | 4002888356718 €3.37

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Melns, Sarkans, Balts
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Sieviešu
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 2 x RCA
Savienotājs 1 2 x RCA
Kabeļa garums 2 m
Tehniskās detaļas
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85189000