Manhattan 153317 audio karte 2.1 kanāli USB

Ražotājs: Manhattan

Modelis: 153317

EAN: 0766623153317

Manhattan USB-C audio/skaņas adapteris ir kompakta un ērta risinājums, lai pievienotu audio funkcionalitāti jūsu ierīcēm, kas atbalsta USB-C savienojamību. Ar USB-C uz 3,5 mm mikrofona un audio izvades portiem šis adapteris ļauj savienot jūsu iecienītās austiņas vai mikrofonu ar USB-C atbalsta datoru, planšetdatoru vai viedtālruni.

Ar datu pārraides ātrumu 480 Mbps (USB 2.0) šis adapteris nodrošina ātru un uzticamu audio pārraidi. Tas atbalsta 2.1 stereo, ļaujot jums baudīt augstas kvalitātes skaņu mūzikai, videoklipiem un zvanu veikšanai.

Dizainēts no Manhattan, cienījama ražotāja audio tehnoloģijas jomā, šis adapteris ir izturīgs un izturīgs. Tas ir melnā krāsā, piešķirot jūsu ierīcēm elegances pieskārienu. Turklāt tam ir trīs gadu garantija, kas sniedz jums mieru.

Manhattan USB-C audio/skaņas adapteris ir neaprakstāmi viegls, sverot tikai 10 grami, un kompaktas izmēras - 12,1 mm (H) x 25,1 mm (W) x 41,2 mm (D). Tās maza forma padara to ļoti portatīvu un ideāli piemērotu ceļošanai vai lietošanai pārvietojoties.

Šis adapteris ir saderīgs ar dažādām operētājsistēmām, ieskaitot Windows un Mac. Tas piedāvā "plug and play" funkcionalitāti, tāpēc jūs to varat viegli savienot ar ierīci un uzreiz sākt lietot.

Adapterī ir viens austiņu izvades un mikrofona ieejas ports, ļaujot jums savienot austiņas vai auss spraudņus privātam klausīšanās vai pieslēgt ārēju mikrofonu balses ierakstīšanai vai videozvaniem.

Ar USB barošanas funkcionalitāti jums nav jāuztraucas par ārējiem barošanas avotiem vai baterijām. Vienkārši pieslēdziet adapteri USB-C ports, un tas automātiski saņems barošanu un darbosies bez problēmām.

Sertificēts ar CE, FCC, RoHS2, WEEE un REACH, šis adapters atbilst starptautiskiem standartiem kvalitātei, drošībai un vides atbildībai. Tas ir aprīkots ar CMedia HS100B čipu, nodrošinot uzticamu un augstas veiktspējas audio pārraidi.

Pilnveidojiet savu audio pieredzi ar Manhattan USB-C audio/skaņas adapteri - lielisku draugu USB-C atbalsta ierīcēm.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €10.42

Veikals Nosaukums Cena
www.pc21.fr

www.pc21.fr

Manhattan 153317 audio karte 2.1 kanāli USB €10.42

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Audio
Audio izvades kanāli 2.1 kanāli
Iekšējs
Programmatūra
Mac operētājsistēmas atbalstītas
Mac saderība
Atbalstītās Windows operētājsistēmas
Savienojamība
Plug and Play
Mikrofons, līnijas izeja
Austiņu izejas 1
Austiņu savienojamība 3,5 mm
Saimnieka interfeiss USB
Īpašības
Sertifikācija CE FCC RoHS2 WEEE REACH
USB barošana
Produkta krāsa Melns
Chipset CMedia HS100B
Svars&dimensijas
Augstums 12,1 mm
Dziļums 41,2 mm
Platums 25,1 mm
Svars 10 g
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733020