Sandberg USB-C to Sound Link

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 136-26

EAN: 5705730136269

Ja esat meklējis veidu, kā savienot savus austiņas ar jūsu jaunāko ierīci, Sandberg USB-C to Sound Link ir tieši tas, kas jums vajadzīgs. Šajā skaņas kartē ir apvienota modernā USB-C tehnoloģija ar tradicionālo 3,5 mm austiņu savienojumu, ļaujot jums baudīt klātbūtni bez liekiem kompromisiem.

Vienkārši iespraudiet Sandberg USB-C to Sound Link savā USB portā un izbaudiet augstas kvalitātes skaņas izplūdi no jūsu austiņām. Šī skaņas karte ar USB barošanu nodrošina stabilu un skaidru skaņu, ļaujot jums izbaudīt mūziku, filmas vai video spēles ar vislabāko skaņu.

Skaņas karte ir aprīkota arī ar mikrofona un līnijas izeju, kas nodrošina vēl lielāku funkcionalitāti. Jums nav jāuztraucas par savienojamību, jo šis praktiskais ierīce ir savienojama ar jebkuru USB interfeisu.

Sandberg USB-C to Sound Link ir kompakta un viegli pārnēsājama skaņas karte, kas perfekti iederēsies jebkurā somiņā vai kabatā. Tādēļ jūs varat to ņemt līdzi uz pastaigu vai ceļojumu, lai vienmēr būtu gatavs baudīt labāko skaņu jebkurā vietā.

Iepakojums ir arī ērts un kompakts, kas ļauj droši un viegli saglabāt skaņas karti, neuzņemot daudz vietas. Ar iepakojuma dziļumu 16 mm, augstumu 120 mm un platumu 80 mm, to ir viegli glabāt jebkurā skapī vai uz galda.

Tādējādi, ja jums ir nepieciešams viegls un portatīvs veids, kā savienot savas austiņas ar jūsu ierīci, Sandberg USB-C to Sound Link ir ideāla izvēle. Apskatiet šo skaņas karti un paņemiet to līdzi, lai nodrošinātu augstas kvalitātes skaņu un maksimālu baudu no savas audio pieredzes.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €12.73

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Karta owa Sandberg USB-C do Sound Link (136-26) €12.73

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Audio
Iekšējs
Savienojamība
Mikrofons, līnijas izeja
Austiņu izejas 1
Austiņu savienojamība 3,5 mm
Saimnieka interfeiss USB
Īpašības
Produkta krāsa Sudrabs, Balts
USB barošana
Svars&dimensijas
Iepakojuma augstums 120 mm
Iepakojuma dziļums 16 mm
Iepakojuma platums 80 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733020