HyperX Cloud Stinger 2 Core spēļu austiņas

Ražotājs: HP

Modelis: 683L9AA

EAN: 0196548418183

Jaunās HyperX Cloud Stinger 2 Core spēļu austiņas ir ideālas izvēle gan profesionāliem spēlētājiem, gan iesācējiem. Šīs austiņas, kas tiek ražotas zināmā HP zīmola zemē, nodrošina nevainojamu skaņas kvalitāti un ērtu lietošanu. Austiņu svars tikai 275 grami, tāpēc tās ir vieglas un ērti nēsājamas ilgāku laiku.

HyperX Cloud Stinger 2 Core austiņas savienojas ar ierīci ar vadu tehnoloģiju, kas nodrošina stabilu un uzticamu signāla pārraidi. Turklāt austiņu krāsa ir melna, kas piešķir tām elegantu un modernu izskatu. Austiņas ir binaurālas, kas nozīmē, ka tās sedz abas auss un nodrošina iespaidīgu skaņas pieredzi.

Šīs austiņas ir ideāli piemērotas spēlēm, jo tās nodrošina augstas kvalitātes skaņu ar frekvenču diapazonu no 10 līdz 25000 Hz. Austiņu jutīgums ir 95 dB, kas ļauj uztvert pat vissīkākos skaņas nianses. Pilna pretestība austiņām ir 32,5 Ω, un tās ir aprīkotas ar 4 cm draivera vienību, kas sniedz spēcīgu un skaidru skaņu. Austiņu osu savienošana nodrošina komfortablus austiņu uzgriežņu regulēšanas iespējas.

HyperX Cloud Stinger 2 Core austiņām ir arī iekļauts mikrofons, kas ir noderīgs spēļu sesijās, kur ir nepieciešama komunikācija ar citiem spēlētājiem. Mikrofona jutīgums ir -45 dB, un tas ir divvirzienu mikrofons, kas ļauj skaidri izpaust savus viedokļus un sazināties ar komandas biedriem. Mikrofons ir savienojams ar austiņām, izmantojot 3,5 mm ligzdu.

HyperX Cloud Stinger 2 Core spēļu austiņas ir modernas, elegantas un funkcionalas. Tās apvieno labāko skaņas kvalitāti, ērtumu un izturību, kas padara tās par perfektu izvēli jebkuram spēļu entuziastam.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €37.73

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

HyperX Cloud Stinger 2 Core PC Gaming-Headset black €37.73

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Austiņas
Trokšņu slāpēšana
Draivera vienība 4 cm
Austiņu jutīgums 95 dB
Pilna pretestība 32,5 Ω
Austiņu frekvence 10 - 25000 Hz
Osu savienošana Ausi pārklājošas
Mikrofons
Mikrofona virzienu tipi Divvirzienu mikrofons
Mikrofona savienojamība 3,5 mm
Mikrofona jutīgums -45 dB
Mikrofona veids Mikrofona turētājs
Savienojamība
Savienojamības tehnoloģija Vadu
Darbības rādītāji
Produkta krāsa Melns
Austiņu veids Binaurālās
Ieteicamais pielietojums Speļu
Valkāšanas stils Austiņas
Produkta veids Austiņas
Svars&dimensijas
Svars 275 g