Sandberg 134-17 austiņu/galvas tālruņa piederums

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 134-17

EAN: 5705730134173

"Sandberg austiņu USB kontrolieris ar 1,5 metru garumu ir ērts aksesuārs, kas paredzēts, lai uzlabotu austiņu vai austiņu pieredzi. Ar tā viegli lietojamajiem pogām šis kontrolieris ļauj jums vienkārši pielāgot dažādus iestatījumus un funkcijas, neaizsniedzot ierīci.

Sandberg austiņu USB kontrolieris, ar tās greznīgā melnā krāsā, skaisti sader ar jebkuru austiņu vai austiņu stila un zīmola. Neskatoties uz to, vai jums pieder zināms zīmols vai mazāk zināms, šis kontrolieris ir saderīgs ar jebkuru zīmolu, tādējādi nodrošinot jums daudzpusību un saderību.

Aizdomājoties par lietotāja ērtībām, šis USB kontrolieris ir viegls un kompakts, sverot tikai 45 g un mērot 23 mm dziļumu. Tā kompaktais izmērs ļauj to viegli pārnēsāt, tāpēc tas ir lielisks aksesuārs tiem, kas vienmēr ir ceļā.

Sandberg austiņu USB kontroliera izmēri pakuļaugā ir 170 mm augstumā un 90 mm platumā. Tas nodrošina, ka kontrolieris ir droši iepakots un pasargāts pārvadāšanas laikā, tāpēc tas ierodas perfektā stāvoklī.

Ar tā saprotamo pogu vadību Sandberg austiņu USB kontrolieris ļauj jums vienkārši regulēt skaļumu, izslēgt skaņu un kontrolēt atskaņošanas funkcijas ar tikai vienu klikšķi. Nav nepieciešams cīnīties ar savu ierīci vai meklēt sarežģītu izvēlni - šis kontrolieris nodrošina visus nepieciešamos vadības elementus tieši jūsu rokās.

Uzlabojiet savu austiņu vai austiņu pieredzi ar Sandberg austiņu USB kontrolieri ar 1,5 metru garumu. Tā lietotājam draudzīgais dizains, saderība ar jebkuru zīmolu un ērtās vadības funkcijas to padara par būtisku aksesuāru visiem austiņu entuziastiem."


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €20.56

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Karta owa Sandberg Headset USB Controller (134-17) €20.56

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Kopējā pieslēgvieta austiņām/mikrofonam
Īpašības
Kontroles tips Pogas
Produkta krāsa Melns
Zīmolu saderība Jebkurš zīmols
Enerģijas pārvaldība
USB savienotājs USB Type-A
Svars&dimensijas
Kabeļa garums 1,5 m
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 45 g
Iepakojuma augstums 170 mm
Iepakojuma dziļums 23 mm
Iepakojuma platums 90 mm
Iepakojuma saturs
Daudzums 1
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85189000