Philips BEARDTRIMMER Series 5000 Bārdas trimmeris ar 0,2 mm preciz. iestatīj.

Ražotājs: Philips

Modelis: BT5502/15

EAN: 8710103885498

Mēs ar prieku piedāvājam Philips BEARDTRIMMER Series 5000 Bārdas trimmeri. Šis trimmeris ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu precīzu un vieglu matu griešanu un koptu jūsu bārdu vai matus. Ar 0,2 mm precizitātes iestatījumu, jūs varēsiet panākt precīzu un viendabīgu rezultātu.

Trimmera baterijas tehnoloģija ir Niķeļa-metāla hidrīda (NiMH), kas nodrošina ilgstošu darbības laiku. Iebūvētā baterija padara to ērtu lietošanai, un jūs varēsiet to viegli uzlādēt. Trimmeris var tikt barots no maiņstrāvas vai baterijas.

Ar uzlādes laiku tikai 1 stundu, jūs varēsiet izmantot trimmeri līdz pat 90 minūtēm. Tas ir ļoti praktiski, jo tas nozīmē mazāk laika, kas veltīts uzlādei, un vairāk laika, kas veltīts griešanai un stilizēšanai.

Trimmeris ir aprīkots ar 40 garuma pakāpēm, kas ļaus jums izvēlēties vēlamo matu garumu. Minimālais matu garums ir 0,4 mm, bet maksimālais garums sasniedz 2 cm. Tas nozīmē, ka jūs varēsiet pieskaņot trimmeri savām vēlmēm un griezt matus vai bārdu pēc jūsu gaumes.

Šis trimmeris ir bezvadu un mazgājams, kas padara to ļoti praktisku un viegli lietojamu. To var izmantot arī zem dušas, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgs. Tas ļauj jums veikt matu griešanu un kopšanu ērti un bez nevajadzīgas atrunāšanās.

Trimmeris nāk ar ērtu maisu, kas ļaus jums saglabāt to droši un aizsargāt to no bojājumiem, kad to nesat līdzi. Tas ir īpaši noderīgi, ja jums ir bieži jāceļojumā vai jāizmanto trimmeris citur ārpus mājas.

Ar baterijas zema indikatoru un LED indikatoru, jūs vienmēr zināsiet, kad ir laiks uzlādēt trimmeri. Tas nodrošina, ka jūs nekad neatstājat māju ar izlādētu trimmeri un vienmēr varat griezt matus vai bārdu, kad to vēlaties.

Kopumā Philips BEARDTRIMMER Series 5000 Bārdas trimmeris ir augstas kvalitātes, funkcionāls un viegli lietojams piederums jūsu matu kopšanai un stilizēšanai. Tas nodrošina precīzu griešanu, izvēlējamus garumu, ūdensnecaurlaidību un vieglu lietošanu. Uzlabojiet savu matu izskatu ar Philips bārdas trimmeri!


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €52.00

Veikals Nosaukums Cena
www.tet.lv

www.tet.lv

Trimmeris Philips Beardtrimmer series 5000 BT5502/15 €52.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Baterija
Uzlādējama baterija
Baterijas LED indikators
Baterija zema indikators
Darbības rādītāji
Ūdensnecaurlaidīgs
Mazgājams
Maksimālais matu garums 2 cm
Minimālais matu garums 0,4 mm
Garuma pakāpju skaits 40
Dizains
Bez vada
Produkta krāsa Melns
Tehniskās detaļas
Ekrāns Akumulatora indikators
Enerģijas pārvaldība
Uzlādes indikators
Baterijas līmeņa indikators
Maiņstrāvas ievades spriegums 100 - 240 V
Darbības laiks 90 min
Uzlādes laiks 1 h
Baterijas tehnoloģija Niķeļa-metāla hidrīda (NiMH)
Baterijas tips Iebūvēta baterija
Atkārtoti uzlādējams
Jaudas avots AC/Baterija
Iepakojuma saturs
Maiss