Braun JB 3060 blenderis 1,75 L Galdvirsmas blenderis 800 W Zaļš, Balts

Ražotājs: Braun

Modelis: JB 3060

EAN: 8021098772015

Iepazīstieties ar Braun JB 3060 blenderi - izcilu ierīci, kas nodrošina efektīvu darbību jūsu virtuvē! Šis blenderis ir izgatavots no uzticamiem materiāliem, lai nodrošinātu ilgu un kvalitatīvu izmantošanas pieredzi. Ar savu 800 vatu jaudīgo dzinēju un 5 dažādiem ātrumiem, Braun JB 3060 blenderis pārsteigs jūs ar savu sniegumu un efektivitāti.

Viens no šī blendera lieliskajiem iezīmēm ir asmeņu materiāls - nerūsējošs tērauds, kas nodrošina ilgstošu izmantošanu un vieglu tīrīšanu. Blendera trauks ir izgatavots no izturīga stikla, kas nav tikai estētiski patīkams, bet arī drošs lietošanai. Trauka tilpums ir 1,75 litri, kas ļauj jums pagatavot lielu daudzumu dzērienu vai ēdienu vienā reizē.

Braun JB 3060 blenderis ir aprīkots arī ar noderīgām funkcijām. Impulsa funkcija ļauj ātri un viegli izsaimniekot dzērienus vai pārtikas produktus. Klāt esošā galdvirsmas blendera funkcija padara to par ideālu ieroci, lai sagatavotu gaisīgus un smalkus trauslus ēdienus.

Ūdensizturīgas daļas šajā blenderī padara to viegli tīrāmu un nodrošina, ka tas saglabātu savu kvalitāti un izturību ilgu laiku. Produkta krāsa ir svaigs zaļš ar balto apdari, kas piešķir blenderim modernu un elegantu izskatu.

Braun JB 3060 blenderis ir ideāls iesācējiem un profesionāļiem, kuri vēlas baudīt lielisku sniegumu virtuvē. Doties ceļojumā garšu un aromātu pasaulei ar šo uzticamo un pilnvaroto Braun JB 3060 blenderi!


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €81.00

Veikals Nosaukums Cena
www.tet.lv

www.tet.lv

Braun Tribute Collection JB3060WH €81.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Materiāls
Asmeņu materiāls Nerūsējošs tērauds
Blendera trauka materiāls Stikls
Darbības rādītāji
Impulsa funkcija
Ātrumu skaits 5
Trauka tilpums 1,75 L
Dizains
Ūdensizturīgas daļas
Produkta krāsa Zaļš, Balts
Tips Galdvirsmas blenderis
Enerģijas pārvaldība
Jauda 800 W