ICY BOX IB-AC643 Cietā diska korpuss

Ražotājs: ICY BOX

Modelis: 70643

EAN: 4250078188537

ICЎ BOX IB-AC643 HDD burtnīca ir lielisks papildinājums ikvienam datora sistēmai, kuram nepieciešams papildu krātuves telpa. Izgatavota no noturīga alumīnija un projektēta ar eleganto melno apdari. Šī HDD burtnīca ir piemērota tiem, kas vēlas savā sistemā pievienot papildu 2.5 " uzglabāšanas diskdziņu. Ar iespēju uzstādīt līdz pat diviem uzglabāšanas disku piedāvājumiem.

Šī HDD burtnīca ir uzticama un augstas kvalitātes konstrukcija atspoguļojas izmēros un svarā. Tā ir kompakta un viegla, tāpēc uzstādīšana un pārvietošana ir vienkārša. Mērījusi tikai 101mm platumā, 115mm dziļumā un 24mm augstumā, šī burtnīca var viegli uzņemt divus uzglabāšanas diskdziņus. ICЎ BOX IB-AC643 HDD burtnīca nāk no Ķīnas un tai ir izcili raksturlielumi, kas padara to par lielisku risinājumu dažādu veidu lietotājiem ar specifiskiem uzglabāšanas vajadzībām.

Ir svarīgi, lai tiktu nodrošināts tas, ka mēs iegādājamies ne tikai izturīgus produktus, bet arī augstas kvalitātes iepakojumu. ICЎ BOX ir nodrošinājis, ka iepakojumi ir tikpat uzticami un efektīvi kā produkts pats. Katrā iepakojumā ir viens ICЎ BOX IB-AC643 HDD burtnīcas dēlis, ar iepakojuma svaru 105g un izmēriem 155mm x 110mm x 30mm.

Īsumā, ICЎ BOX IB-AC643 HDD burtnīca ir ideāls izvēle tiem, kas vēlas paplašināt savu datora krātuves kapacitāti. Noturīga alumīnija konstrukcija, slepenā melnā dizaina un spēja turēt divus uzglabāšanas diskdziņus padara šo HDD burtnīcu par lielisku papildinājumu jebkurai datora iestatīšanai. Produkta kompaktais izmērs un viegla konstrukcija padara to par vieglu un praktisku risinājumu tiem, kas vēlas paplašināt sistēmu, nemazinot telpu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €14.10

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

ICY BOX IB-AC643 HDD Cage €14.10
www.proline.lv

www.proline.lv

ICY BOX IB-AC643 HDD Cage €15.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Izcelsmes valsts Ķīna
Atbalstītais uzglabāšanas diskdziņu skaits 2
Atbalstītie uzglabāšanas diskdziņa izmēri 2.5 "
Produkta krāsa Melns
Materiāls Alumīnijs
Tips Cietā diska korpuss
Svars&dimensijas
Svars 72 g
Augstums 24 mm
Dziļums 115 mm
Platums 101 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 105 g
Iepakojuma augstums 30 mm
Iepakojuma dziļums 155 mm
Iepakojuma platums 110 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs