Lindy 41646 DisplayPort kabelis 2 m Mini DisplayPort Melns

Ražotājs: Lindy

Modelis: 41646

EAN: 4002888416467

Lindy Mini DP uz DP kabelis melnā krāsā ir augstas kvalitātes DisplayPort kabelis, kas ir radīts, lai nodrošinātu bezproblēmu savienojamību starp ierīcēm. Ar 2 metru garumu tas nodrošina elastību, lai ērti savienotu jūsu Mini DisplayPort ierīci ar DisplayPort monitoru vai projektoru.

Šis kabelis atbalsta datu pārraides ātrumu 10.8 Gbit/s, nodrošinot ātru audio un video signālu pārraidi. Tas arī piedāvā maksimālu izšķirtspēju 2560 x 1600 pikseļu, nodrošinot skaidras un asas vizuālās attēlus, lai uzlabotu skatīšanās pieredzi.

Kabeļa elegants melnais dizains piešķirs elegances pieskārienu jūsu iestatījumam, harmoniski sakombinējoties ar esošajiem perifērijiem. Tā zelta pārklājums nodrošina uzticamus un korozijai izturīgus savienojumus, minimizējot signāla zaudējumus, lai iegūtu optimālu veiktspēju.

Savietojams ar dažādiem video režīmiem, tostarp 2160p, šis kabelis ļauj jums baudīt skaidrus un dzīvus vizuālos attēlus augstā izšķirtspējā. Mini DisplayPort un DisplayPort savienotāji nodrošina stabili un drošus savienojumus starp jūsu ierīcēm.

Šis Lindy Mini DP uz DP kabelis ir izgatavots, izmantojot jaunāko DisplayPort versiju 1.2 tehnoloģiju, piedāvājot uzlabotas audiovizuālās veiktspējas funkcijas. Vīrišķie-savīriešu savienotāji padara to piemērotu ierīču ar derīgiem pieslēgvietām savienošanai.

Izmantojot Lindy Mini DP uz DP kabeli, jūs varēsiet izbaudīt bezproblēmu savienojamību un izcilu audiovizuālo veiktspēju. Ideāli piemērots mājas izklaides sistēmām, biroju ierīcēm vai profesionālām vides, šis kabelis nodrošina uzticamus un kvalitatīvus savienojumus ikreiz.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €23.60

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Lindy 2m, Mini DisplayPort - DisplayPort Black €23.60

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Datu pārsūtīšanas ātrums 10,8 Gbit/s
Produkta krāsa Melns
Atbalstītie video režīmi 2160p
Maksimālā izšķirtspēja 2560 x 1600 pikseļi
DisplayPort versija 1.2
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 DisplayPort
Savienotājs 1 mini DisplayPort
Kabeļa garums 2 m
Informācija par iepakojumu
Skaits iepakojumā 1 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080