Manhattan 152600 dokstacija USB Veids-C Melns

Ražotājs: Manhattan

Modelis: 152600

EAN: 0766623152600

Manhattan USB-C doksts/raķete ir vērsta uz datora portatīvās ierīces dažādu portu ērtībām. Ar sava kompakta un gluda dizaina palīdzību šī raķete nodrošina vairāku portu ērtību vienā ierīcē.

Nelietojiet vienlaicīgi vairāk par vienu portu, bet izmantojiet četrus portus - DisplayPort, DVI-I, HDMI un VGA, lai pievienotu datoru dažādiem attēlošanas variantiem. Tomēr, lūdzu ņemiet vērā, ka varat izmantot tikai vienu portu vienlaicīgi. Tas nodrošina optimālu veiktspēju un izslēdz jebkādas neskaidrības attēlošanas interfeisa izvēlē.

Šai raķetei nav nepieciešama ārēja barošanas ierīce, tāpēc tā ir ērta un viegli lietojama. Vienkārši to pieslēdziet savam datoram, izmantojot 8 cm garo kabeli, un jūs esat gatavs darbam. Elegantā melnā krāsa piešķir šādai darba vietai saskaņotu izskatu.

Ar trīs gadu garantiju jūs varat būt pārliecināti, ka šī raķete ir izturīga un ilgstoša. Tās izturīgā konstrukcija garantē noturību un uzticamību pastāvīgai lietošanai.

Manhattan USB-C doksta/raķetes izmēri ir tikai 50 g, tāpēc tā ir viegla un portatīva. Tās augstums ir 51 mm, platums ir 96 mm un dziļums ir 250 mm, tāpēc tā nepieņems daudz vietas uz jūsu galda vai ceļojot.

Strādājot temperatūras diapazonā no 0-50°C un ar uzglabāšanas temperatūras diapazonu no -30-80°C, šis doksts ir piemērots dažādiem apstākļiem. Darbības relatīvā mitruma diapazons no 5-90% vēl vairāk uzlabo tā pielāgošanos dažādiem apstākļiem.

Paaugstiniet savas datora savienojamības iespējas ar Manhattan USB-C dokstu/raķeti. Tas ir ideāls risinājums tiem, kuri meklē ērtības un daudzpusību vienā ierīcē.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €116.16

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

/replikator Manhattan USB-C (152600) €116.16

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Programmatūra
Mac operētājsistēmas atbalstītas
Atbalstītās Windows operētājsistēmas
Savienojamība
HDCP
Saimnieka interfeiss USB Veids-C
Darbības rādītāji
Apvalka materiāls Akrilonitrilbutadiēnstirēnterpolimēra (ABS)
Produkta krāsa Melns
Ārējās vides apstākļi
Darbības relatīvā mitruma amplitūda 5 - 90 %
Uzglabāšanas temperatūras amplitūda (T-T) -30 - 80 °C
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) 0 - 50 °C
Svars&dimensijas
Svars 50 g
Augstums 51 mm
Dziļums 250 mm
Platums 96 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733020
Papildus informācija
Kabeļa garums 0,0800 m