Microsoft Office 2021 Home & Student Pilns 1 licence(-s) Vācu

Ražotājs: Microsoft

Modelis: 79G-05405

EAN: 0889842854923

Microsoft Office 2021 Home & Student ir spēcīgs programmu komplekts, kas piemērots gan studentiem, gan mājas lietotājiem. Tas ļauj izveidot un rediģēt dokumentus, prezentācijas, tabulas un daudz ko citu. Šajā paketē ietilpst būtiskas lietotnes, piemēram, Word, Excel un PowerPoint, kā arī citas.

Programmu komplekts atbalsta vācu valodas versiju, kas ļauj lietotājiem ērti strādāt savā valodā. Tāpat komplekts ir pilna licence, kas nodrošina pieeju visiem tā funkcijām bez ierobežojumiem.

Šīs aplikācijas licences daudzums ir 1, un tā ir optimizēta vienas ierīces lietošanai. Komplekts pilnībā sader gan ar Windows, gan ar Mac operētājsistēmām, un atbilst abām sistēmām ieteiktajiem sistēmas prasību līmenim, kas nodrošina drošību un aizsardzību darba laikā ar šo aplikāciju.

Microsoft Office 2021 Home & Student ir ideāls risinājums tiem, kas vēlas ātri un viegli veidot, rediģēt un pārvaldīt dokumentus, tabulas, prezentācijas un citus projektus. Tas ir uzticams un efektīvs programmu komplekts, kas būs noderīgs visiem ikdienas darba un mācību vajadzībām.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €135.62

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Microsoft Office 2021 Home & Student €135.62

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Licence
Licenču daudzums 1 licence(-s)
Licences tips Pilns
Īpašības
Valodas versija Vācu
Sistēmas prasības
Mac operētājsistēmas atbalstītas
Atbalstītās Windows operētājsistēmas