Lindy 36223 DVI kabelis 3 m DVI-D Melns

Ražotājs: Lindy

Modelis: 36223

EAN: 4002888362238

Lindy 3m DVI-D Duālo savienojumu vadībā, Anthra Line ir augstas kvalitātes DVI kabelis, kas izstrādāts vienmērīgai datu pārsūtīšanai un izcilai attēla kvalitātei. Ar 3 metru garumu, tas nodrošina pietiekamu elastību, lai savienotu ierīces uz vidēju attālumu.

Ar REACH un UL sertifikāciju, šis kabelis atbilst stingriem drošības un vides standartiem, nodrošinot mieru izmantošanas laikā. Kabelis atbalsta datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 9.9 Gbit/s, kas ļauj nodrošināt vienmērīgu un efektīvu digitālo signālu pārraidi.

Ar maksimālo izšķirtspēju 2560 x 1600 pikseļi, šis kabelis nodrošina izcili skaidru attēlu un detaļu precizitāti, tāpēc tas ir piemērots prasīgām lietojumprogrammām, piemēram, grafiskajai dizainam, spēlēm un multimediju rediģēšanai.

Lindy DVI-D Duālo savienojumu kabelim ir vīriešu savienotāji abos galos, kas ļauj ērti un droši pieslēgt DVI atbalstošas ierīces. Zelta pārklātie savienotāju kontakti nodrošina uzticamu signāla pārraidi un izturību pret koroziju, nodrošinot optimālu veiktspēju ar laiku.

Kabelis ir izgatavots ar izturīgu polivinilhlorīda (PVC) apvalku, kas nodrošina lielisku aizsardzību pret nodilumu. Tā 28 AWG vadu izmērs papildus palielina izturību, saglabājot elastību.

Dizainēts elegantā melnā krāsā, Lindy 3m DVI-D Duālo savienojumu kabelis apvieno funkcionalitāti ar estētiku, nevainojami iederoties jebkurā iestatījumā. Vai jums ir nepieciešams savienot datoru ar monitoru, projektoru vai citām DVI atbalstošām ierīcēm, šis kabelis piedāvā nepieciešamo uzticamību un veiktspēju.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Sertifikācija REACH, UL
Vadu apvalka materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Konektora kontaktu apvalks Zelts
AWG vada izmērs 28
Maksimālā izšķirtspēja 2560 x 1600 pikseļi
Datu pārsūtīšanas ātrums 9,9 Gbit/s
Dual Link DVI
Produkta krāsa Melns
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 DVI-D
Savienotājs 1 DVI-D
Kabeļa garums 3 m
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Ārējās vides apstākļi
Uzglabāšanas temperatūras amplitūda (T-T) -25 - 85 °C
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) -20 - 80 °C
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080