Lindy 70266 elektrības kabelis Melns 1,5 m USB A

Ražotājs: Lindy

Modelis: 70266

EAN: 4002888702669

Lindy adaptera kabelis ar USB A vīrišķīgo līdz DC 3.5/1.35mm vīrišķīgo ir uzticams un daudzfunkcionāls elektroenerģijas kabelis, paredzēts USB A vīrišķa interfeisa savienošanai ar DC 3.5/1.35mm vīrišķa interfeisu. Ar 1.5 metru garumu tas nodrošina pietiekamu elastību dažādu uzstādījumu veidošanai.

Šis adaptera kabelis ir aprīkots ar USB A vīrišķa savienotāju vienā galā, ļaujot to savienot ar dažādiem iekārtām, kurām ir USB A porti. Otrais gals aprīkots ar DC 3.5/1.35mm vīrišķa savienotāju, kas bieži tiek izmantots DC iekārtās.

Attiecībā uz enerģijas saderību, Lindy adaptera kabelis atbalsta 5 volti ieejas spriegumu, tādējādi to var izmantot plašā spektrā iekārtu. Vai nu jums nepieciešams barot nelielu elektronisku ierīci vai savienot USB barotu ierīci ar DC barošanas avotu, šis kabelis piedāvā uzticamu risinājumu.

Melns kabeļa krāsa tam piešķir eleganto un profesionālu izskatu, kas seklas sapludina ar jebkuru uzstādījumu. Tā vīrišķais-savienīgu konfigurācija nodrošina nevainojamu savienojamību bez papildu adapteriem vai konvertoriem.

Šis adaptera kabelis ir arī saderīgs ar dažādām DC iekārtām. Vai jūs vēlaties barot vai savienoties ar konkrētām ierīcēm, šis kabelis piedāvā nepieciešamo daudzpusību.

Lindy adaptera kabelis ar USB A vīrišķīgo līdz DC 3.5/1.35mm vīrišķīgo ir kvalitatīvs produkts no Lindy, uzticama ražotāja, kas pazīstams ar savām uzticamām un izturīgām elektronikas aksesuāriem. Ar viņu ekspertīzi un kvalitāti saistītiem standartiem, jūs varat paļauties, ka šis adaptera kabelis ir ilgmūžīgs.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Lindy adaptera kabelis ar USB A vīrišķīgo līdz DC 3.5/1.35mm vīrišķīgo ietilpst Elektrības kabeļu kategorijā un tam ir harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080 loģistikas nolūkiem.

Izvēlieties Lindy adaptera kabeli ar USB A vīrišķīgo līdz DC 3.5/1.35mm vīrišķīgo savām enerģijas un savienojamības vajadzībām un izbaudiet uzticamu un efektīvu veiktspēju.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €10.10

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Lindy USB - DC, 1.5m USB 2.0 Black €10.10

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savienotājs 1 USB A
Kabeļa garums 1,5 m
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Ieejas spriegums 5 V
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Papildus informācija
Savienojamie produkti DC devices