Ražotājs: Gastroback
Modelis: 41138
EAN: 4016432113894
Gastroback Home Culture elektriskā citrusaugļu sulu spiede ir praktiska un efektīva ierīce, kas ļauj gatavot svaigas citrusaugļu sulas ērti un ātri. Šī sulu spiede, ar jaudu 100 W un apgriezienu ātrumu 110 RPM, nodrošina optimālu sulas izspiešanas procesu.
Spiedē ietilpst divi spiešanas konusi, kas ļauj pielāgoties dažādu izmēru augļiem un optimāli izspiest visus sulas. Pateicoties pretpilēšanas funkcijai, jūs varat darboties bez raizēm par nelaimīgiem izplūdumiem.
Sulu spiede ir kompakta un viegli montējama, nodrošinot ērtu uzglabāšanu un izmantošanu. Tās melnais un nerūsējošais tērauda dizains piešķir tai modernu un elegantu izskatu. Turklāt šis produkts ir viegli tīrāms, nodrošinot ērtības un higiēnu lietošanas procesā.
Ar kabeļa garumu 1,1 metri, jums ir pietiekama brīvība izvēlēties spiedes novietojumu virtuvē. Sulu spiedē ir iekļauts arī vāks, kas palīdz saglabāt svaigumu un novērš nepatīkamus izplūdumus.
Sulu spiede ir paredzēta izmantošanai mājas apstākļos un ir ideāla izvēle tiem, kuri vēlas baudīt svaigu un veselīgu sulu ik dienu. Tā ir droša, pārbaudīta ar CE sertifikātu un darbojas ar maiņstrāvas ievades spriegumu no 220-240 V.
Gastroback Home Culture elektriskā citrusaugļu sulu spiede būs lielisks papildinājums jūsu virtuvei, ļaujot jums baudīt garšīgas un veselīgas sulas vienkāršā un ērtā veidā.
Vēl nav komentāru
Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus
Cenu vēsture
Enerģijas pārvaldība | |
Jauda | 100 W |
Maiņstrāvas ievades spriegums | 220 - 240 V |
Maiņstrāvas ievades frekvence | 50 / 60 Hz |
Īpašības | |
Produkta krāsa | Melns, Nerūsējošs tērauds |
Bļoda | |
Vāks | |
Auklas uzglabāšana | |
Spiešanas konusu skaits | 2 |
Sulas trauks | |
Viegli montēt | |
Apgriezienu ātrums | 110 RPM |
Pretpilēšanas funkcija | |
Viegli tīrāms | |
Kabeļa garums | 1,1 m |
Svars&dimensijas | |
Diametrs | 16,4 cm |
Augstums | 270 mm |
Svars | 1,82 kg |
Iepakojuma saturs | |
Skaits iepakojumā | 1 pcs |
Manuāls | |
Tehniskās detaļas | |
Ilgtspējas sertifikāti | CE |