Ariete 2868 elektriskās tējkanna 1 L 1630 W Zils

Ražotājs: Ariete

Modelis: 00C286805AR0

EAN: 8003705116542

Ariete 2868 elektriskais tējkanna ir ērts un efektīvs ierīce ūdens vārīšanai. Tās izsmalcinātais zils krāsa piešķir stilīgu pieskārienu jebkurai virtuvei. Ar ūdens tvertnes tilpumu 1 litra tas ļauj vārīt pietiekami daudz ūdens vairākiem patēriņiem vai tējkaroti. Tējkannā ir uzticams ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis, kas nodrošina vienkāršu darbību, un tai ir arī noņemams filtrs, lai ērti tīrītu un uzlabotu ūdens kvalitāti.

Izgatavota no izturīga metāla korpusa, šī tējkanna ir veidota, lai kalpotu ilgu laiku. Tā ir aprīkota ar 360° rotējošu pamatni, kas ļauj jums ērti pacelt un izliet no jebkuras leņķa. Bezvadu dizains papildina tā ērtības, novēršot ievilktās vadu galām radīto kabelu kņadu uz jūsu virsmas. Ar indikācijas gaismu jūs viegli varat redzēt, kad tējkanna ir ieslēgta un vārās.

Drošības nolūkos Ariete 2868 elektriskajai tējkannai ir aprīkots automātiskais izslēgšanās funkcija, nodrošinot tās automātisku izslēgšanos, kad ūdens ir sasniegusi vēlamo temperatūru. Ergonomiskā roktura nodrošina ērtu un drošu tējkannas lietošanu. Vāks var viegli manuāli atvērt, un tas ir noņemams, lai ērti piepildītu un tīrītu kannu.

Kopsavilkumā, Ariete 2868 elektriskā tējkanna ir uzticama un efektīva ierīce ūdens vārīšanai. Tās funkcijas, ieskaitot regulējamu termostatu, metāla korpusu, noņemamu filtru un bezvadu dizainu, padara to par praktisku izvēli ikdienas lietošanai. Ar tās stilīgo zilo krāsu un lietotājam draudzīgo dizainu, šī tējkanna ir lieliska papildinājums ikvienai virtuvei.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €43.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Tējkannas Ariete Vintage 2868/05 - OReol.eu €43.00
eltek.lv

eltek.lv

Ariete 2868/05 €43.94

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Ergonomika
Indukcijas gaisma
Ergonomisks rokturis
Vāka atvēršanas veids Manuāls
Noņemams vāks
Integrēts on/off slēdzis
360° rotācijas bāze
Bez vada
Automātiskā izslēgšanās
Īpašības
Filtrēšana
Noņemams filtrs
Regulējams termostats
Apvalka materiāls Metāls
Produkta krāsa Zils
Ūdens rezervuāra tilpums 1 L
Enerģijas pārvaldība
Jaudas avots AC
Jauda 1630 W