Oral-B iO Series 10 Pieaugušo Rotējoša-vibrējoša zobu suka Balts

Ražotājs: Oral-B

Modelis: 435457

EAN: 4210201435457

Jaunā Oral-B iO sērijas 10 pieaugušo rotējošā-vibrējošā zobu suka ir izveidota, lai nodrošinātu nepārspējamu zobu tīrīšanas pieredzi. Šis baltais skaistums ir moderns un funkcionalitātes pilns ierīce, ko ražo pazīstamais zobu higiēnas zīmols Oral-B.

Ar iebūvētu bateriju, Oral-B iO zobu suka piedāvā ilgu darbības laiku un uzlādes laiks ir tikai 3 stundas. Nav nepieciešams meklēt bateriju nomaiņas, jo tas ir atkārtoti uzlādējams, un ir pieejama lādīšanas bāze, lai viegli uzlādētu zobu suku. Ja jums ir steidzama vajadzība, tas ir aprīkots ar ātro uzlādi, kas ļauj jums to izmantot nekavējoties. Ar savu uzlādējamo bateriju jums būs ilga un ilgtspējīga zobu sukas darbība.

Oral-B iO sērijas 10 iepriecina arī ar daudzām lietderīgām funkcijām. LED indikatori parāda Bluetooth sistēmas, uzlādes un jaudas statusu, padarot to viegli lasāmu. Baltais produkts piesaista skatu, izstarojot stilu un eleganci. Ar iekļauto ekrānu zobu sukas darbībai ir papildu funkcionalitāte un viegla vadība. Tas ir aprīkots ar Bluetooth funkciju, kas atvieglo saziņu ar mobilajiem ierīcēm.

Pieaugušo rotaļlietu mērķis un rezultāts ir nodrošināt efektīvu un rūpīgu zobu tīrīšanu. Oral-B iO sērijas 10 nodrošina plašu izvēli dažādos tīrīšanas režīmos, tostarp ikdienas kopšana, dziļa tīrīšana, gumu aprūpe, jutīga tīrīšana un baltināšanas funkcija. Tādējādi, neatkarīgi no jūsu tīrīšanas vajadzībām, šī zobu suka to pilnīgi apmierinās.

Šī zobu suka ir aprīkota ar LED ekrānu, kas nodrošina labāku informācijas lasāmību. Tā piedāvā ne mazāk kā 7 dažādus zobu tīrīšanas režīmus, kas sniedz iespēju pielāgot tīrīšanas procesu jūsu vajadzībām. Klīniski pārbaudīta konstrukcija garantē augstu kvalitāti un drošību.

Papildus tam, Oral-B iO sērijas 10 atbalsta mobilās aplikācijas, lai paplašinātu jūsu zobu kopšanas pieredzi. Tas nodrošina spiediena sensoru, kas palīdz saglabāt optimālu spiedienu uz zobiem, un saskares spiediena sensoru, kas sniedz papildu drošību jutīgiem apgabaliem.

Zobu sukas forma ir apaļa un kompakta, kas nodrošina ērtu turēšanu un vieglu manevrēšanu. Tās sukā ir iekļauta viena sukas galviņa, un komplektā ietilpst arī viens zoba sukas kāts. Lādētājs un lādētāja futlāris ir iekļauts, lai nodrošinātu ērtu un vienkāršu uzlādi.

Oral-B iO sērijas 10 pieaugušo rotējošā-vibrējošā zobu suka ir aprīkota ar ekstra mīksti, noapaļoti slīpētiem sariem, kas nodrošina maigu un efektīvu tīrīšanu. Tā ir atbilstības un drošības sertifikāts CE, kas apliecina produkta kvalitāti.

Ja jūs meklējat funkcionalitātes bagātu un kvalitatīvu zobu suku, kas nodrošina efektīvu zobu tīrīšanu, Oral-B iO sērijas 10 baltais pieaugušo rotējošā-vibrējošā zobu suka ir ideāls produkts jums.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €395.00

Veikals Nosaukums Cena
m79.lv

m79.lv

Braun Oral-B iO Series 10, electric toothbrush (stardust white) 10 Stardust White (4210201435457) masāžas ierīce €395.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Mobilās aplikācijas atbalsts
Bluetooth
Klīniski pārbaudīta
LED indikatori Bluetooth sistēma, Uzlāde, Jauda
Uzlādes indikators
Ekrāna veids LED
Ekrāns iekļauts
Sukas galviņas turētājs
Birstes forma Apaļš
Roktura krāsa Balts
Produkta krāsa Balts
Pozīcijas konstatēšanas tehnoloģija
Saskares spiediena sensors
Spiediena sensors
Zobu tīrīšanas režīmi Ikdienas kopšana, Dziļi tīrīt, Gum aprūpe, Jutīgs, Baltināšana
Zobu tīrīšanas režīmu skaits 7
3D efekts
Taimera laiks 2 min
Regulējams ātrums
Zobu sukas veids Rotējoša-vibrējoša zobu suka
Mērķis, rezultāts Pieaugušo
Tehniskās detaļas
Ekstra mīksti, noapaļoti slīpēti sari
Ilgtspējas sertifikāti CE
Enerģijas pārvaldība
Lādētāja bāze
Ātrā uzlāde
Uzlādējama baterija
Atkārtoti uzlādējams
Baterijas uzlādes laiks 3 h
Baterijas tips Iebūvēta baterija
Ar akumulatoru darbināms
Jaudas avots Baterija
Svars&dimensijas
Iepakojuma tips Kaste
Iepakojuma saturs
Lādētāja futlāris
Lādētājs
Sukas galviņas iekļautas, daudzums 1 pcs
Iekļauto kātu skaits 1 pcs