Bosch UniversalHedgePole 18 Vienkāršais asmens 3,6 kg

Ražotājs: Bosch

Modelis: 0 600 8B3 001

EAN: 3165140888059

Bosch UniversalHedgePole 18 ir spēcīgs un efektīvs elektriskais dzīvžogu trimmeris, kas paredzēts ērtai un bezpiegādīgai dzīvžogu un krūmu apgriešanai. Šis trimmeris ir aprīkots ar vieglu dizainu, kas sver tikai 3,6 kg, tādēļ tas ir viegli manevrējams un nodrošina ērtu lietošanu, tādēļ tas ir piemērots gan profesionāliem ainavu dizaineriem, gan mājas lietotājiem.

Trimmerim ir uzticams baterijas jaudas avots un 18 V baterijas spriegums, kas nodrošina bezvadu brīvību un ļauj izvairīties no sagrautu vadu radītās nepatikšanas. Tas nodrošina nepārtrauktu darbību un ļauj sasniegt pat visneožuļāk pieejamos dārza teritorijas.

Ar maksimālo augstumu 2,6 m un minimālo augstumu 2,1 m šis dzīvžogu trimmeris piedāvā daudzveidīgas griešanas iespējas, ļaujot viegli apgriezt dzīvžogus dažādās izmēros un formās. Iekļautā augstuma regulēšanas funkcija veicina precizitāti un kontroli apgriešanas laikā.

Ar maksimālo pārklājuma platību 200 m² Bosch UniversalHedgePole 18 ļauj efektīvi strādāt lielākās teritorijās, nav nepieciešams pastāvīgi pārvietoties. Trimmera vienas asmens dizains nodrošina tīrus un precīzus griezumus, savukārt 43 cm asmens izmērs un 1,6 cm asmens zobu atstarpes nodrošina optimālu sniegumu apgriešanas uzdevumos.

Šis dzīvžogu trimmeris ir izstrādāts, ņemot vērā lietotāju komfortu. Tas raksturo zemu vibrācijas emisiju 1,1 m/s², samazinot nogurumu un ļaujot paildzināt darbības laiku. Trimmeris darbojas ar zemu skaņas līmeni, ar skaņas spiediena līmeni 72 dB un skaņas jaudas līmeni 86 dB.

Bosch UniversalHedgePole 18 tiek piedāvāts stilīgā melnā, zaļā un sarkana krāsā, piešķirot modernu piesitienu jūsu dārza instrumentu kolekcijā. Tas ir aprīkots ar dažādām funkcijām un tehniskām detaļām, tostarp bezslodzes takta ātrumu 2200 gab/min un nenoteiktību K 4 dB, tas nodrošina vienmērīgu un uzticamu apgriešanas veiktspēju.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Bosch UniversalHedgePole 18 nereti ietver baterijas lādētāju vai otrās baterijas. Tomēr tas ir saderīgs ar citiem Bosch 18 V akumulatora barošanas rīkiem, ļaujot viegli pārslēgties starp ierīcēm un maksimāli palielināt efektivitāti.

Izvēlieties Bosch UniversalHedgePole 18, lai iegūtu bezrūpīgu apgriešanas pieredzi un precīzus un profesionālus rezultātus katru reizi.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €114.00

Veikals Nosaukums Cena
oreol.eu

oreol.eu

Кусторезы Bosch Shears rechargeable Universal HedgePole 18 Solo 43 cm - OReol.eu €114.00
eltek.lv

eltek.lv

Bosch Universal Hedge18 Solo 43 cm €127.81

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Augsta koriģēšana
Nenoteiktība K 4 dB
Maksimālā pārklājuma platība 200 m²
Tehniskās detaļas
Skaņas spiediena līmenis 72 dB
Nenoteiktība K 1,5 metrs sekundē kvadrātā
Vibrācijas emisija 1,1 metrs sekundē kvadrātā
Skaņas jaudas līmenis 86 dB
Produkta krāsa Melns, Zaļš, Sarkans
Takts ātrums, kad nav slodzes 2200 sitieni minūtē
Asmens zobu atstarpes 1,6 cm
Asmeņa izmērs 43 cm
Asmens veids Vienkāršais asmens
Enerģijas pārvaldība
Baterijas spriegums 18 V
Jaudas avots Baterija
Svars&dimensijas
Svars 3,6 kg
Minimālais augstums 2,1 m
Maksimālais augstums 2,6 m
Iepakojuma saturs
Otrā baterija iekļauta
Baterijas lādētājs