Equip 333282 energosadales vienība, PDU 9 Maiņstrāvas izvade (-s) 1U Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 333282

EAN: 4014619520435

Equip 9-Portu Vācu Enerģijas Sadalītājs ir nepieciešams, lai efektīvi pārvaldītu un sadalītu elektroenerģiju dažādās vides. Ar stilīgu un kompaktu dizainu, šis enerģijas sadalītājs lieliski iederas 1U statnī un ir horizontāla montāžas iespēja. Izgatavots no izturīgas plastmasas, tas nodrošina ilgstošu veiktspēju.

Aprīkots ar 9 maiņstrāvas izvadēm, šis enerģijas sadalītājs nodrošina pietiekamu jaudu vairākiem ierīcēm. Iekļautais 1,8 metru garais kabelis nodrošina elastību novietošanā. Tas ir CE sertificēts, kas garantē atbilstību augstiem drošības standartiem.

Attiecībā uz jaudas specifikācijām, šis enerģijas sadalītājs darbojas ar nominālo ieejas spriegumu 250V un var nodrošināt maksimālu strāvu līdz 16A. Maiņstrāvas ievades frekvence svārstās no 50 līdz 60Hz, nodrošinot pielāgošanos dažādiem enerģijas prasību līmeņiem.

Enerģijas sadalītāja dizains ne tikai ir funkcionāls, bet arī vizuāli pievilcīgs. Tā melnā krāsa piešķir dizainam sofistikāciju jebkurā uzstādījumā. Horizontālā montāžas iespēja nodrošina vieglu uzstādīšanu un pieejamību.

Efektīva enerģijas izvades vadība ir iespējama ar “Izejas vadība” funkciju, kas ļauj lietotājiem pēc vajadzības izslēgt un ieslēgt atsevišķas izvades. Šāda kontrole nodrošina optimālu enerģijas sadali un palīdz ietaupīt enerģiju.

Attiecībā uz izmēriem, šis enerģijas sadalītājs ir 486,8 mm platībā, 45 mm augstumā un 45 mm dziļumā. Tas sver tikai 700 g, kas padara to viegli pārvietojamu. Iepakojuma izmēri ir 510 mm x 95 mm x 55 mm, un iepakojuma svars ir 740 g, nodrošinot ērtu iepakojumu piegādei un uzglabāšanai.

Attiecībā uz tehniskajiem datiem, enerģijas sadalītājs ir ilgtspējas sertificēts un atbilst RoHS prasībām, apliecinot tā apņemšanos pret vides aizsardzību.

Kopumā Equip 9-Portu Vācu Enerģijas Sadalītājs ir uzticama risinājums enerģijas sadalīšanai un pārvaldībai. Tā kompaktais dizains, daudzvirzienu funkcijas un augstās kvalitātes konstrukcija padara to par lielisku izvēli dažādām lietošanām.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €25.10

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip 9-Outlet German Power Distribution Unit €25.10

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Vadības īpašības
Izejas vadība Izslēgt, Ieslēgt
Savienojamība
Izeju skaits 9 Maiņstrāvas izvade (-s)
Īpašības
Sertifikācija CE
Kabeļa garums 1,8 m
Dizains
Produkta krāsa Melns
Apvalka materiāls Plastmasa
Montāža Horizontāls
Statņa kapacitāte 1U
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Enerģijas pārvaldība
Maksimālā strāva 16 A
Maiņstrāvas ievades frekvence 50 - 60 Hz
Nominālais ieejas spriegums 250 V
Svars&dimensijas
Svars 700 g
Dimensijas (WxDxH) 486,8 x 45 x 45 mm
Augstums 485 mm
Dziļums 45 mm
Platums 45 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma augstums 520 mm
Iepakojuma dziļums 60 mm
Iepakojuma platums 100 mm
Iepakojuma dimensijas (WxDxH) 510 x 95 x 55 mm
Iepakojuma svars 740 g