Braun Silk-expert Pro 81677838 Fotoepilators Intensīvi pulsējošās gaismas (IPL) Balts, Ceriņi

Ražotājs: Braun

Modelis: 81677838

EAN: 4210201211211

Ar Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 3 PL3132 Latest Generation IPL iegūstiet neatkarīgu pastāvīgas matu noņemšanas risinājumu ērtībās savā mājā. Šī ierīce izmanto intensīvi pulsējošās gaismas (IPL) tehnoloģiju, lai noņemtu lieko matu no vairākām ķermeņa zonām, ieskaitot vēderu, augšstilbu, sēžamvietu un bikini līniju. Ierīce ir veidota skaistā balta un ceriņu krāsu kombinācijā, kas noteikti piestāvēs jebkuras interjera krāsu shēmai.

Ar trīs intensitātes līmeņiem un diviem režīmiem, šī ierīce ir pielāgojama jūsu īpašajām vajadzībām. Slīdošais režīms atvieglo matu noņemšanu, bet maigais režīms nodrošina delikātu apstrādi jutīgām zonām. Precision sprausla ir ideāli piemērota lietošanai sejā, savukārt Body sprausla ir paredzēta lielākām ķermeņa daļām.

Ierīcei ir arī ādas toņa sensors un regulējama intensitāte, lai nodrošinātu drošu un efektīvu ārstēšanu atbilstoši jūsu ādas tipam. Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka šī matu noņemšanas ierīce ir ļoti efektīva, tāpat tās spuldžu darbības laiks ir 300,000 mirgojumi.

Turklāt ierīcei ir noderīgs drošības brīdinājums, lai nodrošinātu drošu un pareizu lietošanu. Ierīce ietver ērtu uzglabāšanas maciņu, kas ļauj to viegli iepakot un paņemt līdzi, kad braucat ceļojumā. Adapteris ir iekļauts komplektā, bet ierīce strādā ar maiņstrāvas jaudas avotu ar ieejas spriegumu no 100 līdz 240V.

Pakete ir izgatavota no kastes tipa dizaina, un tās platums ir 103.6 mm, dziļums - 236 mm, bet augstums - 194.2 mm. Ierīce paša svars ir 1.03 kg, savukārt kopējais iepakojuma svars ir 1.28 kg. Ierīce nevajadzētu lietot dažādās ķermeņa daļās, tostarp galvas ādā, uzacu zonā vai vietās, kas atrodas tuvu acīm. Vairāk informācijas par drošību var atrast drošības brīdinājumā. Visbeidzot, Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 3 PL3132 Latest Generation IPL piedāvā drošu un efektīvu veidu, kā iegūt neatkarīgu pastāvīgas matu noņemšanu mājās.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €219.33

Veikals Nosaukums Cena
www.pc21.fr

www.pc21.fr

Braun Silk-expert Pro 81677838 Fotoepilators Intensīvi pulsējošās gaismas (IPL) Balts, Ceriņi €219.33

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Viegli izmantot
Drošības brīdinājums NIET gebruiken op:• hoofdhuid, wenkbrauwen of andere plekken bij of rondom de ogen. Gebruik op deze plekken kan uw ogen permanent beschadigen.• rood, zeer blond, grijs of wit haar. Het apparaat is niet effectief bij deze haarkleuren.• tepels, genitaliën of rond de anus. Deze plekken kunnen een donkerdere huidskleur en/of meer haar hebben en gebruik van het apparaat op deze plekken kan ongemak/pijn veroorzaken of uw huid beschadigen.• donkerbruine of zwarte plekken, zoals sproeten, moedervlekken of wratten op de te behandelen plaatsen.• een tatoeage of permanente make-up op de te behandelen plaatsen.• baard/gezichtsbeharing voor mannen.KIJK NIET direct in de glazen filter en probeer het apparaat niet in de buurt van de ogen te activeren. Om uw ogen en die van mensen in uw omgeving te beschermen, activeert het apparaat alleen als beide tintsensoren tegen de huid worden geplaatst. In het geval het apparaat aangaat wanneer beide sensoren NIET tegen de huid worden gehouden, STOP dan direct het gebruik van het apparaat en neem contact op met uw leverancier. Gebruik het NIET vaker dan eenmaal per week op dezelfde plek. Bij vaker gebruik krijgt u niet sneller resultaten en het kan de kans op beschadiging aan uw huid vergroten.
Ādas toņa sensors
Ultravioleto staru (UV) filtrs
Slīdošais režīms
Lampiņas mirgošanas biežums 300000
Maigais režīms
Indukcijas gaisma
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
Klīniski pārbaudīta
Spuldzes kalpošanas ilgums (mirgo) 300000
Režīmu skaits 2
Slapjš un sauss
Mazgājams
Intensitātes līmeņu skaits 3
Regulējama intensitāte
Smalkapstrādes (seja) sprausla
Ķermeņa zonām Vēders, Back thigh, Bikini, Sēžamvieta, Front thigh, Augšdelmu iekšpuse, Outer thigh, Outer upper arms, Plaukstas, Viduklis
Sprausla ķermeņa daļām
Matiņu likvidēšanas tehnoloģija Intensīvi pulsējošās gaismas (IPL)
Produkta krāsa Balts, Ceriņi
Enerģijas pārvaldība
Maināms spriegums
Ātrā uzlāde
Maiņstrāvas ievades spriegums 100 - 240 V
Jaudas avots AC
Svars&dimensijas
Svars 1,03 kg
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 1,28 kg
Iepakojuma augstums 194,2 mm
Iepakojuma dziļums 236 mm
Iepakojuma platums 103,6 mm
Iepakojuma tips Kaste
Iepakojuma saturs
AC adaperis komplektā
Uzglabāšanas maciņš, maiss
Loģistiskie dati
Daudzums Master kastē 2 pcs
Kastes svars (Master) 2,8 kg
Oriģinālās kastes augstums 222 mm
Kastes garums (Master) 248 mm
Oriģinālās kastes platums 219 mm
Skaits iepakojumā 1 pcs