Braun Silk-expert Pro Silk expert Pro 5 PL5159 Intensīvi pulsējošās gaismas (IPL) Zelts, Balts

Ražotājs: Braun

Modelis: PL5159

EAN: 4210201412892

Braun Silk-expert Pro 5 PL5159 ir spēcīga gaišā matu noņēmēja ierīce, kas izstrādāta, lai nodrošinātu efektīvu un ilgstošu matu noņemšanas rezultātu sasniegšanu. Ar savu Intense Pulsed Light (IPL) tehnoloģiju šī ierīce ļauj maigu gaismas impulsu sūtīšanu matu folikulām, mērķējot melanīnu un inhibējot turpmāku matu augšanu.

Silk-expert Pro 5 PL5159 ir eleganta un veiksmīga zelta un baltā dizaina ierīce, kas piešķir eleganci jūsu matu noņemšanas rutīnai. Ražots Braun zīmola, zināma ražotāja zīmola, kas pazīstams ar augstas kvalitātes personīgās kopšanas produktiem, šī ierīce atbilst augstākajiem veiktspējas un uzticamības standartiem.

Šim matu noņemējam ir dažādas funkcijas, lai pilnveidotu lietotāju pieredzi. Tas darbojas uz mainsa strāvu, nodrošinot konsekventu un uzticamu enerģijas avotu. Ar plašu mainsā ievadsprieguma diapazonu no 100 līdz 240, šī ierīce ir saderīga ar dažādām elektroenerģijas izvietnēm.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5159 arī piedāvā maināmo sprieguma iespējas, ļaujot pielāgot gaismas impulsa intensitāti atbilstoši jūsu vēlmēm un jūtīgumam. Šī funkcija nodrošina personalizētu un komfortablu matu noņemšanas pieredzi.

Lai nodrošinātu ērtības, šī ierīce ir aprīkota ar vairākiem pieslēgvietām. Korpusa pieslēgvieta ir paredzēta lielām apstrādes vietām, piemēram, rokām un kājām, nodrošinot ātru un efektīvu matu noņemšanu. Precizitātes pieslēgvieta ir ideāli piemērota mazākām, delikātākām vietām, piemēram, sejai un bikini joslai, ļaujot precīzi un mērķtiecīgi apstrādāt.

Ar 125 mākstīm Silk-expert Pro 5 PL5159 nodrošina pietiekamu impulsu skaitu, lai veiktu vairākas matu noņemšanas procedūras. Ierīce ietver arī rokasgrāmatu ar detalizētām instrukcijām, nodrošinot vieglu un drošu lietošanu.

Uzglabāšanai un ceļojumiem iekļauta uzglabāšanas kabata, kas palīdz kārtot un aizsargāt ierīci un pieslēgvietas. Papildus tam, ir pieejama skavas bloķēšana, kas ļauj sakopt matus pirms IPL procedūras sākšanas, lai iegūtu optimālus rezultātus. Precizitātes galva papildus palielina ierīces precizitāti un precizitāti.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Braun Silk-expert Pro 5 PL5159 nav mazgājams un neatbalsta mitru un sausu lietošanu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €380.90

Veikals Nosaukums Cena
hiq24.de

hiq24.de

Braun Brau Epilierer Silk-expert Pro | IPL PL5159 €380.90

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Lampiņas mirgošanas biežums 125
Izcelsmes valsts Apvienotā Karaliste
Mazgājams
Slapjš un sauss
Smalkapstrādes (seja) sprausla
Sprausla ķermeņa daļām
Matiņu likvidēšanas tehnoloģija Intensīvi pulsējošās gaismas (IPL)
Produkta krāsa Zelts, Balts
Enerģijas pārvaldība
Maināms spriegums
Ātrā uzlāde
Maiņstrāvas ievades spriegums 100 - 240 V
Jaudas avots AC
Svars&dimensijas
Svars 1,39 kg
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Kaste
Iepakojuma saturs
Precīzā galva
Manuāls
Uzglabāšanas maciņš, maiss
Skuveklis iekļauts