Canon SELPHY 4107C003 fotoprinteris Sublimācijas 287 x 287 DPI Wi-Fi

Ražotājs: Canon

Modelis: 4107C003

EAN: 4549292157970

Canon SELPHY SQUARE QX10 melnais portatīvais foto printeris ir lielisks papildinājums Canon ģimenei. Šis foto printers ir gan piemērots mājas, gan biroja lietošanai un ir izstrādāts, lai ražotu augstas kvalitātes, bezraižu izdrukājumus bez jebkādām problēmām. Tā sublimācijas drukāšanas tehnoloģija nodrošina, ka jūsu fotoattēli tiek atveidoti ar bagātīgām, spilgtām krāsām, kas paliek uzticīgas oriģinālam.

Ar maksimālu izšķirtspēju 287 x 287 DPI, Canon SELPHY SQUARE QX10 izdrukā asus un detalizētus attēlus. Tā lietošanu vieglajiem un saprotamajiem iestatījumiem un izdrukas iespējām var navigēt, izmantojot iebūvēto Wi-Fi funkciju. Nevajag nekad uzpildīt papīru vidū projekta, jo šis portatīvais foto printers ļauj drukāt līdz 20 fotoattēliem vienā reizē.

Canon SELPHY SQUARE QX10 ir neliels un viegls, svērt tikai 445 gramus un mērīt tikai 31 mm augstumā, 102,2 mm platumā un 143,3 mm dziļumā. Tas ir viegli pārnēsājams, neatkarīgi no telpas ierobežojumiem. Tas nāk ar foto uzlīmju papīru un strādā ar dažādām foto papīra veidam.

Canon SELPHY SQUARE QX10 aprīkots ar vairākām funkcijām, kas piemērotas privātumam un drošībai. Tam nav Bluetooth vai Ethernet LAN, kas palīdz nodrošināt, ka jūsu drukāšanas tiek nosargāta privātība. Turklāt tam ir baterijas jaudas avots, un gaidīšanas jaudas patēriņš ir tikai 3 vati, bet drukas jaudas patēriņš ir 62 vati.

Saderīgs ar Android un iOS operētājsistēmām un aprīkots ar USB pieslēgvieta ar Micro-USB Type-B savienotāju, lai varētu pārsūtīt failus no dažādiem ierīcēm. Canon SELPHY SQUARE QX10 var lietot gan mājās, gan birojā, tam ir harmonizētās sistēmas (HS) kods 84433210, un tas ir ideāls tiem, kas vēlas uzticamu drukāšanas komfortu.

Papīra apstrādei Canon SELPHY SQUARE QX10 ir foto uzlīmes un tas strādā ar dažādiem foto papīra veidiem. Tas lietotājiem sniedz iespēju izveidot fotoattēlus bez jebkādām problēmām. Ar lielisku kvalitāti, intuitīvo lietošanu un aizsardzību pret datu zādzībām Canon SELPHY SQUARE QX10 sola apmierināt pat prasīgākos klientus.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €138.75

Veikals Nosaukums Cena
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

Canon SELPHY Square QX10 - Drucker - Farbe - Thermosublimation - 72 x 85 mm bis zu 0.7 Min./Seite (Farbe) - Wi-Fi - Schwarz €138.75

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Drukāšanas ātrums
Laiks līdz pirmajai lapai (krāsains, normāls) 43 s
Maksimālā izšķirtspēja 287 x 287 DPI
Bezrobežu drukāšana
Drukāšanas tehnoloģija Sublimācijas
Ieejas un izejas jauda
Kopējais ieejas daudzums 20 lapas
Papīra padošana
Foto uzlīmes
Papīra nodalījuma materiālu tipi Fotopapīrs
Savienojamība
USB savienotājs Micro-USB Type-B
USB pieslēgvieta
Īpašības
Iebūvēta displeja No
Krāsu dziļums 24 bit
Drukājamās krāsas Tirkīzzils, Fuksīns, Dzeltens
Produkta krāsa Melns
Tirgus pozicionēšana Mājas & birojs
Tīklošana
Bluetooth
Ethernet/LAN savienojums
Wi-Fi
Enerģijas pārvaldība
Jaudas patēriņš (standby) 3 W
Vidējais enerģijas patēriņš drukājot 62 W
Jaudas avots Baterija
Sistēmas prasības
Citas atbalstītās operētājsistēmas Android, iOS
Ārējās vides apstākļi
Darbības relatīvā mitruma amplitūda 20 - 80 %
Darbības temperatūras amplitūda (T-T) 5 - 40 °C
Svars&dimensijas
Svars 445 g
Augstums 31 mm
Dziļums 143,3 mm
Platums 102,2 mm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84433210