HP 3 year Pickup and Return Notebook Hardware Support

Ražotājs: HP

Modelis: UQ990E

EAN: 4053162122758

HP 3 gadu atjaunošanas un aizvedšanas portatīvo datoru aparatūras atbalsts ir uzticama un efektīva risinājums visiem Jūsu portatīvā datora aparatūras problēmu jautājumiem. Ar šo garantijas un atbalsta pagarinājumu Jūs varat baudīt prieku, zinot, ka Jūsu ierīce ir nodrošināta uz 3 gadiem.

36 mēnešu segšanas periods ir ideāls lietotājiem, kuri vēlas pagarinātu garantijas periodu. Šis atbalsta pagarinājums ir paredzēts HP uzņēmējdarbības un uzņēmumu līmeņa lietotājiem. Tas ietver standarta darba dienas un 9 stundu segšanas detaļas, kur klienti var izmantot ierīces aizvedšanas un atņemšanas pakalpojumu ārpus vietas apkopei.

Garantijas segums ir pieejams apdrošinātajām ierīcēm, nodrošinot, ka Jūs saņemsiet atbalstu gadījumā, ja aparatūra salūzt. Turklāt šis HP atbalsta pagarinājums ietver loģistikas iespējas, ļaujot klientiem izvēlēties kurjera pakalpojumu, kas atved un atnes ierīci, nodrošinot nekavējošu pieredzi.

HP 3 gadu atjaunošanas un aizvedšanas portatīvo datoru aparatūras atbalsts arī tiek nodrošināts ar 3-7 darba dienu atbildes laiku un apkalpošanas metodi - remonta bāzi. Tas neiekļauj ārējos monitorus, un tā aprūpes pakas veids ir elektronisks.

Kopumā šis HP 3 gadu atjaunošanas un aizvedšanas portatīvo datoru aparatūras atbalsts ir nepieciešams tiem lietotājiem, kuri vēlas saglabāt savu ierīci labā stāvoklī. Pagarinātā garantija, loģistikas iespējas un efektīvais remonta reakcijas laiks nodrošina ērtu atbalstu, kas piešķir papildu aizsardzības līmeni Jūsu ierīcei.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €96.15

Veikals Nosaukums Cena
macle-shop.de

macle-shop.de

EPACK 3YR PICKUP RETRN NOTEBOO HP 3 Jahre Abhol- und Lieferservice (nur HP Notebook) €96.15

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
HP segments Bizness, Uzņēmums
Gadu skaits 3 gads(i)
Piegādātāja funkcijas
Logistics options Courier pick up and return
Warranty type S
Coverage period 36 mēnesis(i)
Care Pack type Electronic
Additional information Excludes external monitor
Service method Depot repair
Response time Repaired within 3-7 business days
Duration 3 years
Warranty coverage In warranty
Place of service Offsite
Support type Pickup and return
Seguma detaļas Standard workdays - 9 hours