HP 4 year Next Business Day Response Onsite Notebook Hardware Support

Ražotājs: HP

Modelis: U7860E

EAN: 4053162117075

HP 4 gada garantija ar tālruņa atbildes dienu tuvākajā biznesa dienā un klātējā datoru aparatūras atbalsts ir garantija un atbalsta paplašinājuma produkts, kas izstrādāts uzņēmumu lietotājiem. Ar šīm kopīgojuma grozēm jūs varat justies droši, zinot, ka jūsu klēpjdatora aparatūra tiks segta nākamo 4 gadu laikā.

Šis atbalsta pagarinājums piedāvā klātesošu remonta pakalpojumu, kas nozīmē, ka apmācīts tehniskais speciālists ieradīsies tieši jūsu atrašanās vietā, lai veiktu nepieciešamos remontdarbus. Pārklājuma periods ir 48 mēneši, nodrošinot, ka jūsu klēpjdators ir aizsargāts ilgāku laika posmu.

Viena no galvenajām šīs kopīgojuma priekšrocībām ir nākamās biznesa dienas atbildes laiks. Ja jums ir problēmas ar klēpjdatoru, HP nodrošinās ātru reakciju un darbosies, lai problēmu atrisinātu vienas biznesa dienas laikā.

Šīs garantijas pakalpojuma metode ir vietējais remonts, ļaujot veikt ērtus un efektīvus remontus tieši jūsu darbvietā. Pārklājuma detaļas ietver standarta darba dienas 9 stundu laikā, nodrošinot, ka atbalsts ir pieejams darba laikā.

Jāatzīmē, ka šī garantijas pārklājums attiecas tikai uz garantijas laikā esošajiem klēpjdatoriem. Kopīgojuma grāmatiņa ir elektroniska un tiks aktivizēta pirkuma brīdī. Papildus ir vērts pieminēt, ka pārklājums neattiecas uz ārējiem monitoriem.

Ar HP 4 gada garantiju, kas nodrošina atbildes dienu tuvākajā biznesa dienā un klātesošu klēpjdatora aparatūras atbalstu, jūs varat būt pārliecināts un koncentrēties uz savu biznesu, zinot, ka jūsu klēpjdators ir aizsargāts ar visaptverošu garantiju un atbalsta plānu no uzticama ražotāja, piemēram, HP.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Informācija par produktu

Īpašības
HP segments Bizness
Nākamajā darba dienā (NBD)
Tips Uz vietas
Gadu skaits 4 gads(i)
Piegādātāja funkcijas
Warranty type S
Coverage period 48 mēnesis(i)
Care Pack type Electronic
Additional information Excludes external monitor
Service method Onsite repair
Response time Next business day response
Duration 4 years
Warranty coverage In warranty
Place of service Onsite
Support type Onsite repair
Seguma detaļas Standard workdays - 9 hours