Lenovo 5 Year Onsite Support (Add-On)

Ražotājs: Lenovo

Modelis: 5WS0A23078

EAN: 4053162396258

Lenovo 5 Year Onsite Support (Papildinājums) ir lieliska papildinājuma iespēja jūsu ThinkPad T431s klēpjdatoram, kas piedāvā pagarinātu garantiju un atbalsta paplašinājumus līdz pat pieciem gadiem. Šis pakalpojums nodrošina uz vietas atbalstu jūsu klēpjdatoram, garantējot, ka Lenovo tehniķi veiks remontu un uzturēšanu bez jebkādām problēmām.

Šī pakalpojuma ietvaros jūs varēsiet bez bailēm atbalstīties uz Lenovo klientu atbalsta komandas, kuras palīdzēs jums izprast tehniskos jautājumus un sniegs nepieciešamo tehnisko palīdzību. Klēpjdatora uz vietas atbalsta funkcija nozīmē, ka remonta laiks būs minimāli samazināts, attiecīgi minimizējot jebkādas traucējošas ietekmes uz darba procesiem.

Lenovo atbalsta pakalpojums sedz dažādas klēpjdatora daļas un darba līdzekļus un atbalsta komanda ir vien zvana attālumā, lai palīdzētu jums ar jebkādiem jautājumiem un bažām. Pakalpojums iekļauj arī uz vietas atbalstu, lai garantētu ātrus remontus, lai jūs netiktu atstāti bez klēpjdatora ilgstošākam laikposmam.

Lenovo 5 gadu uz vietas atbalsta papildinājums ir savietojams ar jūsu ThinkPad T431s klēpjdatoru un nodrošina neparallelu garantiju un atbalsta pakalpojumu jūsu ierīcei. Uzlādējiet savu klēpjdatora garantiju ar šī izcilā uz vietas atbalsta pakalpojumu no Lenovo.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība ThinkPad T431s
Atbalsts uz vietas
Serviss iekļauts Detaļas
Apkopes veids Atbalsts objektā
Tips Uz vietas
Produkta veids Uzlabojums
Gadu skaits 5 gads(i)