Logitech Rally Bar Mini

Ražotājs: Logitech

Modelis: 994-000138

EAN: 5099206097308

Pieredzējiet mieru prātā ar Logitech viena gada pagarināto garantiju jūsu Rally Bar Mini. Šī garantija ir speciāli izstrādāta Logitech Rally Bar Mini ierīcei, nodrošinot jums papildu vienu gadu aizsardzības pret neparedzētām problēmām vai defektiem.

Ar šo papildinājumu jūs varat baudīt papildu vienu gadu garantijas apdrošinājumu, ļaujot jums koncentrēties uz svarīgajām uzdevumiem, nesatraucoties par iespējamām problēmām ar jūsu Rally Bar Mini. Neskatoties vai jūs izmantojat šo jaudīgo videokonferences risinājumu sanāksmju telpā, klasē vai jebkurā citā profesionālā vidē, šī pagarinātā garantija piedāvā nepieciešamo atbalstu.

Izvēloties Logitech viena gada pagarināto garantiju, jūs varat viegli pagarināt ražotāja garantiju un izmantot atdevē garantijas laikā sniegtu atbalstu no ticamā Logitech klientu atbalsta komandas. Ja jebkādas problēmas rodas apdrošināšanas periodā, jūs varat paļauties uz viņu ekspertīzi, lai ātri atrisinātu un novērstu jebkādas tehniskās kļūdas.

Ieguldot Rally Bar Mini pagarinātajā garantijā, jūs demonstrējat savu apņemšanos saglabāt jūsu ierīces optimālo veiktspēju un iegūstat pārliecību, ka Logitech stāv aiz saviem produktiem. Izmantot vislabāko potenciālu no jūsu Rally Bar Mini un nodrošināt, ka tā turpina sniegt izcilu audio un video veiktspēju ilgākā laika periodā ar šo uzticamo garantijas pagarinājumu.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €324.92

Veikals Nosaukums Cena
osiriss.lv

osiriss.lv

Logitech 994-000138 €324.92

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība Logitech Rally Bar Mini
Produkta veids Addon
Gadu skaits 1 gads(i)