Braun TexStyle 3 Sausais un tvaika gludeklis 2350 W Lillā, Sudrabs, Balts

Ražotājs: Braun

Modelis: SI 3042 VI

EAN: 8021098270689

Braun TexStyle 3 Dry & Steam gludeklis ir jaudīgs un daudzpusīgs gludeklis, kas ir pieejams apbrīnojamās violetes, sudraba un baltas krāsās kombinācijā. Ar 2350 vatu jaudas izvadi, šis gludeklis nodrošina ātru un efektīvu gludināšanas rezultātu.

Gludeklis ir aprīkots ar 360 grādu rotācijas leņķi, kas nodrošina gludu un vieglu manevrēšanu. Tam ir ūdens tvertnes tilpums 0,27 litri, kas nodrošina nepārtrauktu tvaika plūsmu ilgām gludināšanas sesijām. Gludeklis ir izstrādāts ērtībai, ar funkcijām, piemēram, 2 metru gara vadu, kas ļauj viegli pārvietoties apkārt apģērbam.

Braun TexStyle 3 Dry & Steam gludeklī ir vairākas uzlabotas funkcijas, kas padara gludināšanu par vieglumu. Tam ir pašattīroša funkcija, kas palīdz pagarināt gludekļa darbības laiku, kā arī pilienizturība, lai novērstu ūdens noplūdes lietošanas laikā. Gludeklī ir arī pretkaļķa sistēma, kas novērš kaļķakmens uzkrāšanos un uztur gludekļa veiktspēju laika gaitā.

Lai nodrošinātu lielāku daudzpusību, gludeklī ir vertikālā tvaika funkcija, pārsēju funkcija un tvaika pastiprinoša funkcija, kas ļauj efektīvi gludināt gan delikātas auduma, gan tikko iztaisnotas krekas. Gludeklī ir arī precizitātes galu, kas atvieglo grūti sasniedzamu vietu gludināšanu.

Ar drošību prātā, Braun TexStyle 3 Dry & Steam gludeklis ir aprīkots ar automātisku izslēgšanas funkciju, nodrošinot satraukumu, ja gludeklis netīši tiek atstāts bez uzraudzības. Tas ir piemērots lietošanai ar dzesētu ūdeni, pateicoties tā automātiskajai antikalcijs sistēmai, kas palīdz novērst kalcija nogulsnēšanos.

Kopumā Braun TexStyle 3 Dry & Steam gludeklis apvieno jaudu, ērtības un uzlabotas funkcijas, lai nodrošinātu augstas kvalitātes un efektīvu gludināšanas pieredzi.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €40.00

Veikals Nosaukums Cena
m79.lv

m79.lv

Braun SI 3042 VI 0127405002 SI3042VI (8021098270689) Gludeklis €40.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Ergonomika
360° rotācijas bāze
Īpašības
Precizitātes gals
Uzpilde jebkurā laikā
Ātra uzkaršana
Derīgs krāna ūdenim
Izsmidzināšanas funkcija
Vertikālā tvaika funkcija
Pretapkaļķošanās sistēmas
Pretpilēšanas funkcija
Bez vada
Rotācijas leņķis 360 °
Ūdens rezervuāra tilpums 0,27 L
Automātika pretapkaļķošanās sistēma
Pastāvīgs tvaiks
Tvaika padeves funkcija
Produkta krāsa Lillā, Sudrabs, Balts
Pašattīrošs
Automātiskā izslēgšanās
Tvaika padeves darbības rādītāji 160 g/min
Auklas garums 2 m
Tips Sausais un tvaika gludeklis
Enerģijas pārvaldība
Maiņstrāvas ievades spriegums 220 - 240 V
Maiņstrāvas ievades frekvence 50 - 60 Hz
Dzelzs 2350 W