Belkin HDMI - HDMI, 2m HDMI kabelis HDMI Type A (Standard) Melns

Ražotājs: Belkin

Modelis: F3Y021BT2M

EAN: 0722868867372

Belkin HDMI - HDMI 2m HDMI kabelis ir ideāla risinājums jūsu augstas izšķirtspējas ierīču savienošanai. Šis HDMI kabelis ar 2 metru garumu atbalsta datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 10,2 Gbit/s, kas padara to par ideālu izvēli prasīgām lietošanas vajadzībām.

Kabeļa kontaktligzdas ir apveltītas ar zelta pārklājumu, kas nodrošina augstas kvalitātes signāla nodošanu, bet melnā krāsa harmoniski iederas jebkurā mājas kinoteātra interjerā.

Šis HDMI kabelis atbalsta video režīmus līdz 1080p un maksimālo atjauninājuma ātrumu līdz 120 Hz. Tas arī atbalsta 3D video, ļaujot jums baudīt savus iecienītākos filmas un video satura materiālus iespaidīgā 3D efektā. Kabeļa Audio Return Channel (ARC) funkcija nodrošina skaņas datu pārsūtīšanu starp TV un audio sistēmu bez papildu audio kabeļa nevēlamības.

HDMI kabeļa konektori ir tips A (standarta), tie veidoti tiešā formā un ir vīrietis dzimums. Kabeļa konektoru kontakti ir apveltīti ar zelta pārklājumu, kas garantē augstas kvalitātes signāla nodošanu.

Šī kabeļa harmonizētās sistēmas (HS) kods ir 84733080, kas to padara par uzticamu un augstas kvalitātes risinājumu jūsu mājas kinoteātra vajadzībām.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties skatīties filmu vai spēlēt spēles, Belkin HDMI - HDMI kabelis piegādās skaidru audio un video signālu, ļaujot jums izbaudīt iespaidīgu mājas kinoteātra pieredzi. Savienojiet savas ierīces ar šo HDMI kabeli no Belkin un iepriecinieties ar atbilstošu kvalitāti satura materiālu skatīšanai.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Maksimālais atjauninājuma ātrums 120 Hz
Datu pārsūtīšanas ātrums 10,2 Gbit/s
Funkcija Audio Return Channel (ARC)
Atbalstītie video režīmi 1080p
3D saderība
Produkta krāsa Melns
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 HDMI Type A (Standard)
Savienotājs 1 HDMI Type A (Standard)
Kabeļa garums 2 m
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080