Equip 119342 HDMI kabelis 2 m HDMI Type A (Standard) Melns, Sarkans

Ražotājs: Equip

Modelis: 119342

EAN: 4014619514793

Ja jums ir nepieciešams kvalitatīvs HDMI kabelis, tad "Equip 119342 HDMI kabelis 2 m" ir ideāls risinājums jūsu vajadzībām. Šis kabelis ir izstrādāts, lai nodrošinātu augstas kvalitātes datu pārsūtīšanu starp HDMI ierīcēm. Ar 2 metru garumu tas būs pietiekami elastīgs, lai savienotu jūsu ierīces un nodrošinātu labu signāla kvalitāti.

Equip HDMI kabeļa galvenās īpašības ietver datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 10,2 Gbit/s, kas ļauj jums baudīt augstas kvalitātes video un audio saturu. Tas atbalsta arī 3D saderību, kas ļauj jums izbaudīt 3D efektus mājās. Kabeļa joslas platums ir 340 MHz, kas nodrošina stabilitāti un kvalitāti signālam.

Šis HDMI kabelis ir arī magnētiski aizsargāts, kas palīdz novērst elektronisko traucējumus. Tas ir svarīgi, lai nodrošinātu norādīto datu pārsūtīšanas ātrumu un izvairītos no signāla kvalitātes zudumiem. Kabeļa konnektori ir izgatavoti no zelta, kas nodrošina labu signāla pārraidi.

"Equip 119342 HDMI kabelis" ir arī aprīkots ar funkciju Audio Return Channel (ARC), kas ļauj jums pārraidīt audio signālu no televizora vai citām ierīcēm uz skaļruņiem vai audio sistēmu, izmantojot tikai vienu kabeli. Tas ir ērts un efektīvs veids, kā izbaudīt labu skaņu mājas kino vai mūzikas atskaņošanas procesā.

Viena no lielākajām šī HDMI kabeļa priekšrocībām ir tās saderība ar dažādām Dolby tehnoloģijām, piemēram, DTS-HD Master Audio un Dolby TrueHD. Tas nozīmē, ka jūs varat baudīt augstas kvalitātes audio saturu, kurš atbilst kino standartiem.

"Equip 119342 HDMI kabelis" ir izstrādāts arī, lai nodrošinātu vieglu un ērtu lietošanu. Tas ir plāns un viegls, tāpēc to ir viegli transportēt un savienot ar citām ierīcēm. Kabeļa materiāls ir izgatavots no kvalitatīva vara, kas garantē izturību un ilgstošu izmantošanu.

Šis HDMI kabelis ir arī aprīkots ar HDMI Ethernet kanālu, kas ļauj savienot HDMI ierīces ar internetu un nodrošināt dažādas papildu iespējas, piemēram, straumēšanu un tiešsaistes saturu.

"Equip 119342 HDMI kabelis 2 m" ir praktisks un kvalitatīvs risinājums jebkurai mājas kino sistēmai vai audio vizuālas ierīcei. Pateicoties tā daudzajām īpašībām un augstajai kvalitātei, jūs varēsiet baudīt labu signāla pārraidi un augstas kvalitātes audio un video saturu. Pasūtiet šo HDMI kabeli jau šodien un izbaudiet uzlabotu multimediju pieredzi savā mājā!


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €11.90

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip HDMI 2.0 Cable, Dual Color, 2m, 28AWG €11.90

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Magnētiski aizsargāts
Kabeļa materiāls Varš
Konektora kontaktu apvalks Zelts
AWG vada izmērs 30
Joslas platums 340 MHz
Datu pārsūtīšanas ātrums 10,2 Gbit/s
HDCP
HDMI Ethernet kanāls
Funkcija Audio Return Channel (ARC)
Dolby tehnoloģijas DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD
3D saderība
Produkta krāsa Melns, Sarkans
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 HDMI Type A (Standard)
Savienotājs 1 HDMI Type A (Standard)
Kabeļa garums 2 m
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Svars&dimensijas
Iepakojuma tips Soma
Iepakojuma svars 100,5 g
Iepakojuma augstums 175 mm
Iepakojuma dziļums 30 mm
Iepakojuma platums 100 mm
Svars 97,5 g
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080
Papildus informācija
Dziļums 10 mm
Platums 22 mm
Augstums 2000 mm