Manhattan 308434 HDMI kabelis 15 m HDMI Type A (Standard) Melns

Ražotājs: Manhattan

Modelis: 308434

EAN: 0163120883820

Manhattan HDMI kabelis ir izstrādāts, lai nodrošinātu lielisku veiktspēju un savienojamību jūsu audiovizuālajām vajadzībām. Šis 15 metru garais kabelis ļauj vienkārši savienot HDMI atbalstošas ierīces, piemēram, televizorus, monitorus, projektorus un spēļu konsoles.

Ar vīrišķo-vīrišķo savienojumu šis kabelis nodrošina drošu un uzticamu signāla pārraidi starp ierīcēm. Kabelis ir pilnībā ekrānots, lai samazinātu traucējumus un uzlabotu signāla kvalitāti. Papildus tam, zelta pārklājums nodrošina optimālu vadītspēju stabila un nepārtraukta savienojuma nodrošināšanai.

Manhattan HDMI kabelis atbalsta maksimālo izšķirtspēju 4K@30Hz, ļaujot jums baudīt izsmalcinātus un dzīvīgus attēlus. Tas ir pilnībā saderīgs ar Ultra HD 4K x 2K izšķirtspēju, nodrošinot skaidru un skaidru attēla kvalitāti. Kabelis arī atbalsta 3D tehnoloģiju, piešķirot dziļumu un iesaisti jūsu skatīšanās pieredzei.

Ar datu pārsūtīšanas ātrumu 10,2 Gbit/s šis kabelis nodrošina ātru un bezproblēmu pārraidi jūsu multimediju saturam. Tajā ir HDMI Type A (Standarta) savienotāji abos galos, kas padara to daudzfunkcionālu un saderīgu ar plašu HDMI ierīču klāstu.

Manhattan HDMI kabelis ir izstrādāts ar izturību prātā. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un ir aprīkots ar izturīgu polivinilhlorīda (PVC) apvalku, nodrošinot ilgmūžīgu veiktspēju. Turklāt kabelis ir UL 20276 un ISO 9002 sertificēts, garantējot tā kvalitāti un uzticamību.

Šis kabelis ir iepakots ērtā polietilēna maisiņā, kas nodrošina vieglu uzglabāšanu un transportēšanu. Tas ir arī aprīkots ar mūža garantiju, sniedzot jums mieru un nodrošinājumu par tā kvalitāti.

Ar savu izcilu veiktspēju, uzticamu savienojamību un iespaidīgajām funkcijām Manhattan HDMI kabelis ir ideāls izvēle, lai uzlabotu jūsu multimediju pieredzi.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €136.97

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Kabel Manhattan HDMI - HDMI 15m (308434) €136.97

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Skaits iepakojumā 1 pcs
Sertifikācija UL 20276 ISO 9002
Magnētiski aizsargāts
Vadu apvalka materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Konektora kontaktu apvalks Niķelis
AWG vada izmērs 26
Maksimālais atjauninājuma ātrums 30 Hz
Joslas platums 340 MHz
Datu pārsūtīšanas ātrums 10,2 Gbit/s
Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 3840 x 2160
3D saderība
Produkta krāsa Melns
Konektora 2 formas standarts Taisni
Konektora 1 formas standarts Taisni
Konektora 2 tips Vīrišķais
Konektora 1 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 HDMI Type A (Standard)
Savienotājs 1 HDMI Type A (Standard)
Kabeļa garums 15 m
Svars&dimensijas
Iepakojuma tips Polietilēna maiss
Svars 2,27 kg
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 84733080