Equip 252233 optisko šķiedru kabelis 3 m ST OS2 Dzeltens

Ražotājs: Equip

Modelis: 252233

EAN: 4015867176924

Equip ST/ST optiskā kabeļa priekšrocības ir uzticamība un augsta veiktspēja, kas nodrošina nepārtrauktu datu pārraidi optiskajās tīklos. Ar 3 metru garumu, šis kabeļa spraudnis ir lieliski piemērots ierīču vai komponentu savienošanai tuvumā.

Izcēlies dzeltenā krāsā, šis kabelis ir viegli atpazīstams starp citiem kabeļiem, kas padara identifikāciju un savienojumu novēršanu vieglāku. Kabeļa abās galās ir stabilas un drošas ST spraudnes.

Šis optiskais kabeļa spraudnis ir izstrādāts tieši vienreizējai režīma optikai, kas ļauj pārraidīt datus lielā attālumā ar minimāliem signāla zudumiem. Kabeļa kodola diametrs ir 9 µm, bet apvalka diametrs ir 125 µm, nodrošinot precīzu un efektīvu datu pārraidi.

Kabeļa apvalks ir izgatavots no zemas dūmgāziņu un halogēnu emisijas (LSZH) materiāla, kas nodrošina paaugstinātu drošību uzstādīšanas un lietošanas laikā. LSZH materiāls mazina toksisku dūmu un tvaiku izmešu daudzumu ugunsgrēka gadījumā, tāpēc tas ir ideāli piemērots jutīgiem apkārtējai videi.

Abas spraudnes šajā optiskajā kabeļa spraudnī ir vīriešu tipa, kas nodrošina vienkāršas un ērtas savienojumus. Kabelis atbilst OS2 optisko kabeļu tipam, kas norāda uz tā piemērotību ilgstošai pārraidei un augstas ātrdarbības tīkla lietojumprogrammām.

Ar tikai 46 gramiem svara, šis spraudnis ir viegls un viegli pārvaldāms. Tas tiek piegādāts ar iepakojumu, kas ir 15 mm dziļs, 175 mm augsts un 275 mm plats, kas nodrošina ērtu uzglabāšanu un transportēšanu.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams savienot tīkla ierīces, izveidot uzticamus datu savienojumus vai uzlabot optisko tīkla infrastruktūru, Equip ST/ST optiskais kabeļa spraudnis ir uzticama izvēle, kas nodrošina efektīvu un bezproblēmu datu pārraidi.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €74.97

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Equip Patchcord wodowy ST - ST Singlemode Duplex OS2, 3m, (252233) €74.97

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 85447000
Jakas materiāls Ar neliela dūmu daudzuma izdalīšanos degšanas gadījumā, bez halogēna (LSZH)
Šķiedras režīma struktūra Viens režīms
Apšuvuma diametrs 125 µm
Vidus diametrs 9 µm
Pilns duplekss
Produkta krāsa Dzeltens
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Vīrišķais
Savienotājs 2 ST
Savienotājs 1 ST
Optiskās šķiedras veids OS2
Kabeļa garums 3 m
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti REACH, RoHS
Svars&dimensijas
Svars 48 g
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 46 g
Iepakojuma augstums 175 mm
Iepakojuma dziļums 15 mm
Iepakojuma platums 275 mm