Ugreen 30767 interfeisa centrmezgls USB 2.0 Melns

Ražotājs: Ugreen

Modelis: 30767

EAN: 6957303837670

Ugreen 30767 interfeisa centrmezgls USB 2.0 Melns ir ideāls aksesuārs, kas nodrošina papildu USB pieslēgvietas jūsu datoram vai citām ierīcēm. Šis centrmezgls ir ražots no augstas kvalitātes materiāliem, kas garantē izturību un ilgstošu lietošanu.

Ar 6 USB 2.0 pieslēgvietām jums būs pietiekami daudz iespēju savienot vairākas USB ierīces vienlaicīgi. Tas ir lielisks risinājums, ja datorā trūkst USB pieslēgvietas vai arī, ja jūs vēlaties vienkāršot vairāku ierīču savienošanu.

Centrmezgla ieejas strāva ir 2 A, kas nodrošina ātru un stabīlu ierīču uzlādi. Ieejas spriegums ir 5 V, kas ir standarta USB barošanas avota spriegums. Centrmezgls tiek barots tieši no datora vai citas ierīces ar USB pieslēgviestu, tāpēc nav nepieciešams papildu barošanas avots.

Ar 1,5 metru garo kabeli jums būs pietiekami daudz garuma, lai novietotu centrmezglu ērtā vietā. Papildus tam, centrmezgls ir aprīkots ar LED indikatoriem, kas ļauj viegli noteikt, vai tas ir ieslēgts vai izslēgts.

Ugreen 30767 centrmezglam ir saderība ar dažādām operētājsistēmām, tostarp Windows un Mac. Tāpat tas atbalsta ChromeOS operētājsistēmu.

Papildus tam, centrmezgls nāk ar iepriekš pievienotiem USB kabeļiem, kas padara to gatavu lietošanai uzreiz pēc iegādes.

Ugreen 30767 interfeisa centrmezgls USB 2.0 Melns ir praktisks un uzticams aksesuārs, kas vienkāršo USB ierīču savienošanu un nodrošina ērtu un efektīvu darbību. Izvēlieties šo centrmezglu, lai paplašinātu savas USB pieslēgviestu iespējas un rūpētos par sava darba vides kārtību.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
USB 2.0 pieslēgvietu skaits 6
Centrmezgla interfeisi USB 2.0
Saimnieka interfeiss USB 2.0
Pieslēgvietu skaits 6
Īpašības
Kabeļa garums 1,5 m
LED indikatori
Produkta krāsa Melns
Enerģijas pārvaldība
Ieejas strāva 2 A
Ieejas spriegums 5 V
Barošanas avota tips USB
Sistēmas prasības
Citas atbalstītās operētājsistēmas ChromeOS
Mac operētājsistēmas atbalstītas
Atbalstītās Windows operētājsistēmas
Iepakojuma saturs
Pievienoti kabeļi USB