Sandberg Cable Velcro Strap 5-pack kabeļu saite Kabeļu savilce Melns 5 pcs

Ražotājs: Sandberg

Modelis: 520-33

EAN: 5705730520334

Sandberg Cable Velcro Strap 5-pack ir praktiska un funkcionāla kabeļu saites komplekts no zīmola Sandberg. Šis komplekts ir īpaši izstrādāts, lai organizētu un sakārtotu kabeļus, nodrošinot tīru un pareizu kabelošanu. Kabeļu saites ir izgatavotas no izturīga materiāla un tiek piegādātas piecās gabala iepakojumos.

Kabeļu saites ir aprīkotas ar praktiskiem kabeļu savilcēm, kas ļauj ērti fiksēt un turēt kabeļus kopā. Šis komplekts ir melnā krāsā, kas piešķir produkta izskatam eleganci un universālo pielietojamību jebkurā vides interjerā.

Sandberg Cable Velcro Strap 5-pack ir ērti lietojamas un viegli uzstādāmas. Katra kabeļu saite ir izturīga un ilgmūžīga, piedāvājot efektīvu kabeļu sakārtošanu. Tas palīdz novērst kabeļu saspiešanos, savīšanos un atrašanos nenovēlamās vietās.

Produkta iepakojums ir kompakts un viegli pārnēsājams. Tam ir precīzas izmēru norādes, kas parāda iepakojuma garumu, dziļumu, augstumu un platumu, nodrošinot vieglu uzglabāšanu un transportēšanu.

Sandberg Cable Velcro Strap 5-pack ir ideāla izvēle, ja vēlaties sakārtot un organizēt savus kabeļus. Šis praktiskais komplekts ir neaizvietojams palīgs birojā, mājās vai citās vides, kur nepieciešama kabeļu sakārtošana. Iegādājieties Sandberg Cable Velcro Strap 5-pack un nodrošiniet savai kabeļu saitei rūpīgu un kvalitatīvu aprūpi.


Nav atrasts neviens piedāvājums...


Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Identifikācijas birka
Produkta krāsa Melns
Tips Kabeļu savilce
Tehniskās detaļas
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Svars&dimensijas
Iepakojuma svars 200 g
Iepakojuma augstums 200 mm
Iepakojuma dziļums 50 mm
Iepakojuma platums 50 mm
Garums 1000 mm
Svars 73 g
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 5 pcs
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 39239000