DELL 461-AAFD kabeļu slēdzene

Ražotājs: DELL

Modelis: N62CK

EAN: 5028252515603

Dell 461-AAFD kabeļu slēdzene ir īpašs produkts, ko ražo slavenais ražotājs Dell. Šī slēdzene ir iekļauta "Kabeļu slēdzenes" kategorijā, un tā piedāvā dažādas funkcijas, kas padarīs jūsu darbu ar kabeļiem vēl vieglāku.

Šī kabeļu slēdzene tiek aprakstīta ar harmonizētās sistēmas (HS) kodu 83014090, kas nodrošina precīzu identifikāciju un atbilstību standartiem. Tas nozīmē, ka jūs varat būt drošs, ka šī slēdzene atbilst visiem nepieciešamajiem noteikumiem un standartiem.

Ar Dell 461-AAFD kabeļu slēdzeni jūs varēsiet vienkārši un droši organizēt savus kabeļus, lai izvairītos no šķēršļiem un sajaukšanās. Tas nodrošinās labāku un tīrāku kārtību jūsu birojā vai darba vietā.

Lai izmantotu šo kabeļu slēdzeni, jums būs nepieciešams savienot to ar kabeļiem vai vadu komplektu, kas ir saderīgs ar šīs slēdzenes konstrukciju. Tas padarīs kabeļu savienošanu ērtu un drošu.

Dell 461-AAFD kabeļu slēdzene ir izturīga un ilgmūžīga, tāpēc jūs varat būt drošs, ka tā kalpos jums uz ilgu laiku. Tā ir ideāla izvēle tiem, kuri vēlas uzlabot darba efektivitāti un saglabāt kārtību savā kabeļu sakārtojumā.

Lai noslēgtu, Dell 461-AAFD kabeļu slēdzene ir uzticams un praktisks produkts, kas nodrošinās kabeļu organizācijas vienkāršību un efektivitāti. Izvēlieties šo slēdzeni, lai nodrošinātu kārtību un tīrību savā darba videi vai birojā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €64.03

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

zabezpieczająca Dell N17 1.4m (461-AAFD) €64.03
eltek.lv

eltek.lv

zabezpieczająca Dell (461-AAFD) €106.70

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 83014090