Equip 118914 kabeļu spraudņu pāreja HDMI A HDMI C Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 118914

EAN: 4015867176405

Equip Mini HDMI uz HDMI adapteris ir kompakts un efektīvs risinājums dažādu HDMI savienotāju veidu ierīču savienošanai. Šis adaptētājs ir izstrādāts no ražotāja Equip, uzticama kabeļu savienotāju izmaiņu ražotāja un ir ideāli piemērots, lai pārveidotu HDMI A savienotāju par HDMI C savienotāju.

Ar vieglu dizainu un kompaktām dimensijām 14 mm (augstums), 42 mm (platums) un 21 mm (dziļums), šis adaptētājs ir neaprakstāmi pārnēsājams un ērti lietojams. Tas sver tikai 18 g, tāpēc to viegli iespējams novietot somā vai kabatā, neuzbīdot lieku apjomu.

Adaptētājam ir zelta pārklājums uz savienotāja, kas nodrošina uzticamu un augstas kvalitātes savienojumu starp jūsu ierīcēm. HDMI A vīriešu savienotājs viegli ievietojams jebkurā HDMI A pieslēgvietā, savukārt HDMI C sieviešu savienotājs uzņem HDMI C kabeļa galu, nodrošinot bezšuvju savienojamību.

Equip Mini HDMI uz HDMI adapterim ir arī cietās plastmasas soma ar aizdari, kas sver tikai 3 g un ir 14 mm (dziļums), 175 mm (augstums) un 100 mm (platums). Šāda iepakojuma izmantošana nodrošina drošu un drošu transportēšanu, aizņemot minimālu vietu.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams savienot savu klēpjdatoru ar projektoru, kameru ar monitoru vai jebkuru citu kombināciju ierīču ar dažādiem HDMI savienotāju veidiem, Equip Mini HDMI uz HDMI adapteris ir ideāls risinājums. Tā kompaktais izmērs, viegls dizains un uzticams savienotāja pārklājums padara to par neaizstājamu aksesuāru ikvienam tehnoloģiju entuziastam vai profesionālim.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €8.90

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip Mini HDMI to HDMI Adapter €8.90

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Sieviešu
Savienotājs 2 HDMI C
Savienotājs 1 HDMI A
Darbības rādītāji
Apvalka materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Produkta krāsa Melns
Ilgtspēja
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Svars&dimensijas
Svars 18 g
Augstums 14 mm
Dziļums 21 mm
Platums 42 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Maisiņš ar rāvējslēdzēju
Iepakojuma svars 3 g
Iepakojuma augstums 175 mm
Iepakojuma dziļums 14 mm
Iepakojuma platums 100 mm