Equip 118915 kabeļu spraudņu pāreja microHDMI HDMI Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 118915

EAN: 4015867176429

Equip Micro HDMI uz HDMI adapteris ir augstas kvalitātes kabeļu pārveidotājs, kas ļauj savienot ierīces ar microHDMI pieslēgvietām ar HDMI ierīcēm ērti. Šis adapteris ļauj jums viegli pārveidot savu microHDMI savienotāju par standarta HDMI savienotāju, nodrošinot nevainojamu saderību starp jūsu ierīcēm.

Adapteris ir elegantu un kompaktu dizainu, viegls un viegli transportējams, sverot tikai 18g. Tas ir 10mm augsts, 37mm plašs un 19mm dziļš, nodrošinot efektīvu risinājumu jūsu savienošanas vajadzībām.

Adapteris ir melnā krāsā, piešķirot jūsu ierīcēm un uzstādījumam sofistikētu pieskārienu. Korpusa materiāls ir izgatavots no izturīga polivinilhlorīda (PVC), kas nodrošina ilgstošu un uzticamu veiktspēju.

Ar zelta pārklātajiem savienotāju kontaktiem, šis adapteris nodrošina augstas kvalitātes signāla pārsūtīšanu un samazina signāla zudumu, nodrošinot optimālu audio un video veiktspēju. MicroHDMI savienotājs ļauj jums viegli savienot savu microHDMI atbalstošo ierīci, savukārt standarta HDMI savienotājs ļauj viegli savienot ar HDMI atbalstošām ierīcēm, piemēram, televizoriem, monitoriem vai projektoriem.

Adapterī ir vīriešu microHDMI un sieviešu HDMI savienotāji, kas nodrošina drošu un stabila savienojumu. Tas atbalsta plašu ierīču klāstu, padarot to par daudzpusīgu un piemērotu dažādiem pielietojumiem.

Iepakojuma sakarā adapteris ir viegls, ar pakas svaru tikai 3g. Iepakojuma izmēri ir 10mm dziļi, 175mm augsti un 100mm plati, nodrošinot vieglu uzglabāšanu un transportēšanu.

Šis Equip Micro HDMI uz HDMI adapteris ir izstrādāts ar ilgtspēju prātā, turint RoHS sertifikātu. Tas atbilst nepieciešamajiem vides standartiem, padarot to par videi draudzīgu izvēli jūsu savienošanas vajadzībām.

Uzlabojiet savas savienošanas iespējas ar Equip Micro HDMI uz HDMI adapteri - uzticamu un daudzpusīgu kabeļa pārveidotāju, kas vienkāršo ierīču savietojamību un uzlabo jūsu multimediju pieredzi.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €9.31

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip Micro HDMI to HDMI Adapter €9.31

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Sieviešu
Savienotājs 2 HDMI
Savienotājs 1 microHDMI
Darbības rādītāji
Apvalka materiāls Polivinilhlorīds (PVC)
Produkta krāsa Melns
Ilgtspēja
Ilgtspējas sertifikāti RoHS
Svars&dimensijas
Svars 18 g
Augstums 10 mm
Dziļums 19 mm
Platums 37 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 3 g
Iepakojuma augstums 175 mm
Iepakojuma dziļums 10 mm
Iepakojuma platums 100 mm