Equip 118916 kabeļu spraudņu pāreja DisplayPort Mini DisplayPort Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 118916

EAN: 4015867177020

Equip DisplayPort uz Mini DisplayPort pāreja ir ērta kabeļa adapteris, kas ļauj savienot ierīces ar DisplayPort izvadi ar ierīcēm ar Mini DisplayPort ieeju. Šo adapteri ir izstrādājusi un ražojusi uzticamā zīmols Equip, kas ir slavens tehnoloģiju nozarē, un tas piedāvā ērtu risinājumu lietotājiem, kuriem ir nepieciešams bezproblēmu savienot savas ierīces.

Šis adapteris ir viegls un portatīvs, sver tikai 10 grami un tās kompaktais izmērs ir 12.2 mm augstumā, 28.3 mm platumā un 51.1 mm dziļumā, kas ļauj to viegli pārnēsāt un uzglabāt. Iepakojuma svars ir 12.3 grami un tas ir pieejams ar aizvarējamu maisiņa tipa iepakojumu, nodrošinot drošu un kārtīgu uzglabāšanu.

Equip DisplayPort uz Mini DisplayPort pārejā ir vīriešu DisplayPort pieslēgvietne vienā galā un sievišķīga Mini DisplayPort pieslēgvietne otrā galā, kas nodrošina uzticamu un stabila savienojumu starp jūsu ierīcēm. Šis adapters ļauj savienot portatīvos datorus, stacionāros datorus vai citas saderīgas ierīces ar DisplayPort izvadi ar monitoriem, projektoriem vai televizoriem, kuriem ir Mini DisplayPort ieeja.

Ar savu augsto kvalitāti un izturīgajiem materiāliem jūs varat paļauties uz šo adapteri, lai nodrošinātu stabili un konsistentu signāla pārraidi, garantējot optimālu veiktspēju un attēla kvalitāti. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams paplašināt savu displeju vai spoguļot savu ekrānu, šis adapters ir universāls risinājums, kas apmierina jūsu savienojamības vajadzības.

Secinot, Equip DisplayPort uz Mini DisplayPort pāreja ir būtisks aksesuārs cilvēkiem, kuriem nepieciešams uzticams un efektīvs veids, kā savienot ierīces ar dažādiem portsavienojumiem. Tā kompaktais dizains, uzticamā veiktspēja un saderība padara to par vērtīgu papildinājumu jūsu tehnoloģiju aksesuāru kolekcijā.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €15.90

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapter €15.90

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Sieviešu
Savienotājs 2 Mini DisplayPort
Savienotājs 1 DisplayPort
Darbības rādītāji
Produkta krāsa Melns
Svars&dimensijas
Svars 10 g
Augstums 12,2 mm
Dziļums 51,1 mm
Platums 28,3 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma tips Maisiņš ar rāvējslēdzēju
Iepakojuma svars 12,3 g
Iepakojuma augstums 100 mm
Iepakojuma dziļums 4 mm
Iepakojuma platums 175 mm