Equip 133472 kabeļu spraudņu pāreja USB C Micro USB B Melns

Ražotājs: Equip

Modelis: 133472

EAN: 4015867203941

"Equip USB Type C uz Micro USB Adapteris ir kompakts un daudzfunkcionāls vadu dzimummaiņas piederums, kas ļauj nesatraucoties savienot ierīces ar atšķirīgiem USB portiem. Šī adaptera vienā galā ir USB Type C vīriešu savienotājs, bet otrā galā - Micro USB B sieviešu savienotājs.

Ar svaru tikai 3,5 gramiem un izmēriem 7 mm augstumā, 28 mm platumā un 12 mm dziļumā, šis adapteris ir ļoti viegls un pārnēsājams, ļaujot to viegli paņemt līdzi jebkur, kurp ejat. Tas ir izgatavots no izturīga plastmasas materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.

Adapteris ir CE sertificēts, garantējot tā atbilstību stingriem drošības standartiem. Tas ir pieejams eleganta melnā krāsā, piešķirot jūsu ierīču savienojumiem stilīgu pieskārienu.

Adaptera svars ir 4 grami, un tam ir kompakts dizains ar izmēriem 50 mm dziļumā, 7,5 mm augstumā un 50 mm platumā. Tas nodrošina ērtu uzglabāšanu un transportēšanu.

Ar savu USB Type C vīriešu savienotāju un Micro USB B sieviešu savienotāju šis adapteris ļauj vienkārši savienot ierīces ar atšķirīgiem USB portiem. USB Type C vīriešu savienotājs darbojas kā izvade, bet Micro USB B sieviešu savienotājs kalpo kā ievade.

Equip USB Type C uz Micro USB Adapteris ir ideālais risinājums tiem, kam nepieciešams savienot ierīces ar atšķirīgiem USB portiem. Vai jums ir jāsaslēdz jūsu USB Type C viedtālrunis vai planšetdators ar Micro USB kabeli, šis adapteris nodrošina uzticamu un bez problēmām notiekošu savienojumu."


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €8.60

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip USB Type C to Micro USB Adapter €8.60

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Sieviešu
Savienotājs 2 Micro USB B
Savienotājs 1 USB C
Darbības rādītāji
Sertifikācija CE
Apvalka materiāls Plastmasa
Produkta krāsa Melns
Svars&dimensijas
Svars 3,5 g
Augstums 7 mm
Dziļums 12 mm
Platums 28 mm
Informācija par iepakojumu
Iepakojuma svars 4 g
Iepakojuma augstums 7,5 mm
Iepakojuma dziļums 50 mm
Iepakojuma platums 50 mm
Iepakojuma saturs
Skaits iepakojumā 1 pcs