Lindy 35621 kabeļu spraudņu pāreja 3.5mm 6.3mm Melns

Ražotājs: Lindy

Modelis: 35621

EAN: 4002888356213

Lindy Adapter Stereo 3,5 mm m/6.3mm ir augstas veiktspējas kabeļu dzimuma mainītājs, kas ļauj jums pārvērst 3,5 mm vīrišķo savienotāju par 6,3 mm sieviešu savienotāju un pretēji. Šis adapteris ir projektēts, lai nodrošinātu uzticamu un optimālu savienojamību starp audio ierīcēm, piemēram, austiņām, pastiprinātājiem un mixeriem.

Adaptera melnā krāsa nodrošina elegantu izskatu jūsu iekārtas sastāvā, vienlaikus nodrošinot augstu izturību. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ilgstošu lietošanu un aizsardzību pret nodilumu un bojājumiem.

Ar zelta pārklātu savienotāju Lindy Adapter Stereo 3,5 mm m/6,3 mm garantē uzticamu un efektīvu skaņas pārnešanu bez jebkādas iejaukšanās vai izkropļojumiem. Adaptera vīrišķais 3,5 mm savienotājs un sieviešu 6,3 mm savienotājs ļauj vienkāršu un universālu savienojamību starp dažādām audio ierīcēm.

Lindy Adapter Stereo 3,5 mm m/6,3 mm ir izcilvēlēja tiem, kas meklē augstas veiktspējas adapteri ar uzticamu un efektīvu savienojamību. Neskatoties uz to vai jūs esat mūzikas entuziasts vai profesionāls audio mikseris, šis adapters nodrošinās nepieciešamo savienojamību, lai sasniegtu optimālu audio veiktspēju.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €3.70

Veikals Nosaukums Cena
www.proline.lv

www.proline.lv

ADAPTER STEREO 3.5MM M/6.3MM/35621 LINDY €3.70

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Savienojamība
Konektora kontaktu apvalks Zelts
Konektora 1 tips Vīrišķais
Konektora 2 tips Sieviešu
Savienotājs 2 6.3mm
Savienotājs 1 3.5mm
Darbības rādītāji
Produkta krāsa Melns