Gastroback Design Basic 200 W Melns, Metālisks

Ražotājs: Gastroback

Modelis: 42601

EAN: 4016432426017

Gastroback Design Basic ir kafijas dzirnaviņas, kas nodrošina funkcionalitāti un stilu. Šai dzirnaviņai ir jauda 200 W un maiņstrāvas ievades spriegums 230-240 V, kas ļauj iegūt vienmērīgus rezultātus katru reizi.

Šo dzirnaviņu izturīgā konstrukcija, izgatavota no nerūsējoša tērauda materiāla, nodrošina izturību un ilgmūžību. Tās kompaktais dizains, ar platību 102 mm un dziļumu 120 mm, ļauj ietaupīt vietu virtuves galdu virsmā, saglabājot lielisku malšanas spēju. Dzirnaviņas ir vieglas un ērti pārvietojamas, jo tās sver tikai 1,16 kg.

Gastroback Design Basic ir aprīkotas ar neslīdošām kājām, kas nodrošina stabilu nostāju darbības laikā, novēršot negadījumus un izlietnes. Tās viegli tīrāma konstrukcija ļauj vienkārši uzturēt dzirnaviņas bez liekas piepūles.

Šīs asmeņu kafijas dzirnaviņas piedāvā iespēju pielāgot dzirnaviņu iestatījumus, lai iegūtu smalkas vai rupjas malšanas rezultātus. Ar pieciem atšķirīgiem iestatījumiem jūs varat izvēlēties ideālo malšanas pakāpi, kas atbilst jūsu iecienītākajai kafijas pagatavošanas metodei.

Gastroback Design Basic izceļas ar iebūvētu taimeri, kas novērš vajadzību minēt malšanas laiku. Turklāt tās vāka drošības slēdzis nodrošina, ka dzirnaviņas darbojas tikai tad, kad vāks ir droši aizvērts.

Šīs kafijas dzirnaviņas ir aprīkotas ar iebūvētu izvadierīci, kas ļauj viegli devēt svaigi maltas kafijas pupiņas. Tās ģenerālais kafijas pupiņu tilpums ir 90 g, nodrošinot jums vienmēr pietiekamu daudzumu jūsu iecienītās kafijas.

Gastroback Design Basic ir uzticamas un efektīvas kafijas dzirnaviņas, kas garantē vienmēr vienādus rezultātus. Tās kompaktais izmērs, pielāgojamie iestatījumi un ērtās funkcijas padara to par neaizstājamu rīku jebkura kafijas cienītāja virtuvē. Izklausties svaigos kafijas pupiņu garšas niķos ar Gastroback Design Basic.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €57.38

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Gastroback 42601 Design Coffee Grinder Basic €57.38
www.tet.lv

www.tet.lv

Kafijas dzirnaviņas Gastroback Design Coffee Grinder Basic 42601 €63.00

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Tehniskās detaļas
Rupjā malšana
Smalkā malšana
Dzirnaviņu iestatījumu skaits 5
Vāka drošības slēdzis
Nerusējošā tērauda asmeņi
Iebūvēts taimeris
Viegli tīrāms
Neslīdoša pamatne
Produkta krāsa Melns, Metālisks
Materiāls Nerūsējošs tērauds
Iebūvēta izvadierīce
Pielāgojami dzirnaviņu iestatījumi
Kafijas pupiņu tilpums 90 g
Produkta veids Asmeņu kafijas dzirnaviņas
Enerģijas pārvaldība
Maiņstrāvas ievades frekvence 50 - 60 Hz
Maiņstrāvas ievades spriegums 230 - 240 V
Jauda 200 W
Svars&dimensijas
Svars 1,16 kg
Auklas garums 0,62 m
Dziļums 120 mm
Platums 102 mm
Augstums 218 mm