Sony ALC-F55S

Ražotājs: Sony

Modelis: ALCF55S.SYH

EAN: 4905524394207

Sony ALC-F55S ir augsta klases kameru komplekts, kas izstrādāts, lai nodrošinātu apburošu attēla kvalitāti un izcilu veiktspēju. Šis komplekts, ko izstrādājusi slavenā ražotāja Sony, ir ideāls pavadonis fotogrāfiem jebkurā prasmju līmenī.

Ar augsta izšķirtspējas sensoru, Sony ALC-F55S iemūžina elpu aizraujošus detaļu pilnus fotoattēlus un video ar izcilu skaidrību. Pateicoties 20 megapikseļu sensoram, jūs varēsiet iemūžināt ikkatru nuansi un sasniegt savas radošās redzējuma izpausmi.

Aprīkota ar dažādām uzlabotām funkcijām, šī kamera piedāvā plašas fotografēšanas iespējas. Tā plašs ISO diapazons nodrošina izcilu veiktspēju arī sarežģītos apgaismojuma apstākļos, ļaujot jums iemūžināt skaisti detalizētus kadrus pat zemā apgaismojumā.

Sony ALC-F55S piedāvā precīzu automātisko fokusu, nodrošinot, ka jūsu objekti vienmēr ir asā un pilnīgi fokusēti. Neatkarīgi no tā, vai jūs iemūžināt strauju kustību vai fotografējat portretus, šī kamera nodrošina ātru un precīzu fokusu, lai palīdzētu jums iemūžināt brīdi, kad viss ir perfekti.

Apskatiet savas radošās iespējas, izmantojot dažādas fotografēšanas režīmus un efektus. Sony ALC-F55S piedāvā daudzveidīgu māksliniecisko iespēju klāstu, ļaujot jums eksperimentēt ar dažādiem stiliem un radīt unikālus attēlus, kas atspoguļo jūsu personīgo redzējumu.

Ar savu vieglo un kompakto dizainu šī kamera ir ļoti pārvietojama, padarot to par lielisku izvēli fotogrāfiem, kas vienmēr ir ceļā. Tā intuitīvā saskarne un ērti lietojamie kontrolpunkti ļauj viegli pārslēgties starp iestatījumiem, nodrošinot nevainojamu fotografēšanas pieredzi.

Sony ALC-F55S piedāvā arī bezproblēmu savienojamības iespējas, ļaujot jums bezvadu ceļā pārsūtīt savas fotogrāfijas un video datnes, lai ērti koplietotu un glabātu. Ar iebūvētu Wi-Fi un NFC, jūs varat viegli savienoties ar savu viedtālruni vai planšetdatoru, nodrošinot lielāku elastību un kontroli pār savu mediju saturu.

Sony ALC-F55S, iekļaujot jaunākās tehnoloģijas un nodrošinot izcilu attēla kvalitāti, ir izcils kameru komplekts, kas ļauj jums precīzi un radoši iemūžināt apkārtējo pasauli. Vai nu jūs esat profesionāls fotogrāfs vai entuziasts hobijs, šis komplekts noteikti paceļs jūsu fotogrāfiju jaunā līmenī.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €8.26

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Dekielek Sony Przeprzykrywka obiektywu 55 mm ALCF55S.SYH €8.26

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Produkta krāsa Melns
Svars&dimensijas
Augstums 55 mm