Brother CZ-1003 marķēšanas lenta

Ražotājs: Brother

Modelis: CZ-1003

EAN: 0012502652182

Brother CZ-1003 marķēšanas lente ir augstas kvalitātes nepārtraukta marķēšanas lente, kas sniedz izcilus rezultātus, lai izveidotu skaidras un skaidri lasāmas etiķetes jūsu marķēšanas vajadzībām. Šī lente ir izstrādāta tieši termiskās drukas tehnoloģijai, kas nodrošina izcilu drukas kvalitāti, vienlaikus garantējot izturību.

Ar izsmalcinātu baltu apdari šī marķēšanas lente ir perfekta visiem jūsu marķēšanas prasībām, sākot no personīgām līdz profesionālajām lietošanām. CZ lentes tehnoloģijas izmantošana ļauj izmantot lielisku daudzpusību un elastību marķēšanas uzdevumos un nodrošina, ka varat izveidot etiķetes dažādiem mērķiem, ieskaitot adreses, failus un daudz ko citu.

Brother CZ-1003 marķēšanas lente ir īpaši izstrādāta Brother printeru lietošanai, nodrošinot saderību un optimālu izvades kvalitāti. Ar lentas platību 1,9 cm un lentas garumu 5 m šī marķēšanas lente ir ideāli piemērota vairāku etiķešu drukai vienā reizē, palielinot darba efektivitāti un samazinot laiku, kas veltīts marķēšanas uzdevumiem.

Beidzot, stiprā kastē iepakotā marķēšanas lente ir ideāla mājas, biroja vai skolas lietošanai. Tāpēc, ja jūs izveidojat etiķetes labākai organizācijai, identifikācijai vai vispārējiem mērķiem, Brother CZ-1003 marķēšanas lente ir uzticams un augstas kvalitātes izvēle, kas atbilst visiem jūsu marķēšanas prasībām.


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €22.99

Veikals Nosaukums Cena
osiriss.lv

osiriss.lv

Brother CZ1003 €22.99
www.proline.lv

www.proline.lv

Brother CZ-1003 label-making tape White €26.40

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Zīmolu saderība Brother
Drukāšanas tehnoloģija Tieši temiskā
Produkta krāsa Balts
Lentes tips CZ
Tips Nepārtraukta marķējuma lente
Svars&dimensijas
Iepakojuma tips Kaste
Lentes garums 5 m
Lentes platums 1,9 cm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 48219090