Brother TZe-PR831 marķēšanas lenta Melns uz zelta

Ražotājs: Brother

Modelis: TZE-PR831

EAN: 0012502653882

Brother TZe-PR831 marķēšanas lente melanža zelta krāsā ir ideāla risinājums stilīgu un profesionālu etiķešu izveidošanai. Termiskās pārsūtīšanas drukas tehnoloģijas dēļ lentes uzdrukas būs skaidras un asas, tāpat tās nebālēs laika gaitā. TZe-PR831 lente ir pielāgota Brother PT-P710BT marķēšanas printeriem, tā ir viegli uzstādāma un izdrukā augstas kvalitātes etiķetes dažādiem marķēšanas uzdevumiem.

Lente izgatavota no izturīgiem materiāliem, kas izturīgi pret ūdeni, karstumu un ķīmiskiem vielām. Tās platums ir 1,2 cm, bet garums - 8 m, kas padara to piemērotu dažādu priekšmetu etiķetēšanai, piemēram, failu mapēm vai uzglabāšanas kastēm. Etiķetes krāsa ir melna uz zelta, kas palielina tās redzamību uz dažādiem virsmām.

TZe-PR831 lente ir viegli lietojama, jo uzstādīšanas process ir vienkāršs un ērts. Tā ir saderīga ar plašu skaitu Brother marķēšanas printeru, kas nodrošina lielu elastīgumu marķēšanas uzdevumu risināšanā. Produkta iepakojuma tips ir blisteris, kas ļauj viegli uzglabāt un transportēt lenti, nebojājot tās kvalitāti.

Kopumā Brother TZe-PR831 marķēšanas lente melanža zelta krāsā ir augstas kvalitātes produkts, kas ideāli piemērots stilīgu un profesionālu etiķešu izveidošanai. Tas ir izgatavots no izturīgiem materiāliem, tās platums ir 1,2 cm, garums - 8 m, un tā ir saderīga ar Brother PT-P710BT printeriem. Pasūtiet to jau tagad visiem savu marķēšanas uzdevumu risināšanai!


2 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €17.06

Veikals Nosaukums Cena
osiriss.lv

osiriss.lv

Brother TZEPR831 €17.06
eltek.lv

eltek.lv

Brother BROTHER TZEPR831 Brother 12mm Black on Premium Gold €57.50

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība PT-P710BT
Zīmolu saderība Brother
Drukāšanas tehnoloģija Termālā pārsūtīšana
Lentes tips TZe
Produkta krāsa Melns
Etiķetes krāsa Melns uz zelta
Svars&dimensijas
Iepakojuma tips Blisters
Lentes garums 8 m
Lentes platums 1,2 cm
Loģistiskie dati
Harmonizētās sistēmas (HS) kods 48219090