Bosch MUZ5ZP1 mikseru/pārtikas kombainu aksesuārs

Ražotājs: Bosch

Modelis: MUZ5ZP1

EAN: 4242002635170

Bosch MUZ5ZP1 mikseru/pārtikas kombainu aksesuārs ir ideāls papildinājums MUM 5 sērijas ierīcēm no renomētā ražotāja Bosch. Šis aksesuārs ir dizainēts, lai padarītu jūsu virtuves gatavošanas procesu vēl efektīvāku un daudzveidīgāku.

Viena no galvenajām šī produkta iezīmēm ir tā savietojamība ar MUM 5 sērijas ierīcēm. Tātad, ja jums jau ir šāda tipa ierīce, šis aksesuārs viegli piemeklēsies un papildinās tās funkcionalitāti.

Bosch MUZ5ZP1 piedāvā kvalitatīvu un izturīgu izpildi, kas ir raksturīga visiem Bosch produktiem. Tas ir pieejams oranžā un caurspīdīgā krāsā, nodrošinot vizuāli pievilcīgu aspektu jūsu virtuvei.

Šis mikseru/pārtikas kombainu aksesuārs piedāvā iespēju realizēt dažādas funkcijas, kuras būs ļoti noderīgas virtuves darbos. Tā sniedz jums papildu iespējas maisīt, griezt, sagriezt un karot produktus, padarot gatavošanu vēl ērtāku un laikietilpīgāku.

Lai gan netiek sniegti citi produktam saistīti parametri un funkcijas, šis Bosch MUZ5ZP1 mikseru/pārtikas kombainu aksesuārs ir ticis ražots, lai piedāvātu augstu kvalitāti un pilnveidotu virtuves gatavošanas procesu. Saskaņā ar Bosch reputāciju par uzticamu un inovatīvu ražotāju, šis produkts nodrošinās jums lielisku papildinājumu jūsu virtuves ierīcēm.


1 tirgotāju piedāvājumu saraksts, sākot no €23.90

Veikals Nosaukums Cena
eltek.lv

eltek.lv

Bosch do do MUM5 (MUZ5ZP1) €23.90

Atsauksmes par produktu no mūsu lietotājiem

Vēl nav komentāru

Tikai reģistrēti lietotāji var atstāt komentārus


Cenu vēsture

Loading chart...

Informācija par produktu

Īpašības
Savietojamība MUM 5
Produkta krāsa Oranžs, Caurspīdīgs